Adm. direktør for Nordisk Wavin takker af ved årsskiftet

Per Dollerup Mikkelsen stopper som adm. direktør i Nordisk Wavin ved årsskiftet. Foto: Nordisk Wavin

Per Dollerup Mikkelsen, administrerende direktør for Nordisk Wavin gennem de sidste 9 år, takker af ved årsskiftet. I en pressemeddelelse skriver virksomheden: ”Han efterlader en stærk virksomhed, som i 2020 til dato har leveret det bedste resultat nogensinde.”

Del:

Nordisk Wavin annoncerer i en pressemeddelelse mandag den 16. november, at adm. direktør Per Dollerup Mikkelsen ved årsskiftet takker af efter ni år på posten.

– Det bliver ofte sagt, at man skal slutte på toppen. Det får jeg mulighed for nu, efter at vi i 2020 har skabt både omsætnings- og indtjeningsrekord, fortæller Per Dollerup Mikkelsen, adm. direktør i Nordisk Wavin.

Han uddyber:

– 2020 har været et spændende og udfordrende år for Nordisk Wavin. Samtidigt med, at vi har en verdensomspændende pandemi, og store dele af vores samfund har været lagt ned, så har vi haft omsætningsrekord i de fleste måneder af året. På trods af, at medarbejderne har arbejdet hjemme – hvor det kunne lade sig gøre – og vi ikke har kunnet besøge kunderne, så har vi vænnet os til nye måder at arbejde på parallelt med, at salget bare har buldret af sted. Og indtjeningen er fulgt med.

Strukturel omlægning

Nordisk Wavin indgår i den globale Wavin koncern, som ved årsskiftet gennemfører en omfattende ændring af sin struktur. Det betyder, at de fire nordiske lande, som i dag er ledet af Per Dollerup Mikkelsen, fremover vil blive slået sammen med Tyskland, Østrig, Schweitz, Holland og Belgien i en stor Nordvest europæisk region.

Der kommer således ikke en efterfølger for Per Dollerup Mikkelsen på direktørkontoret i Hammel, idet hele denne region fremover vil blive ledet af tyske Michael Schuster.

– Jeg er stolt af at videregive stafetten for Nordisk Wavin lige nu, hvor vi i Danmark virkelig høster frugten af flere års hårdt arbejde og til tider svære prioriteringer, og hvor vores nordiske søster-markeder kæmper en sej kamp i kølvandet af corona. I de 9 år har vi været igennem benhårde forandringer og processer, som vi begyndte at mærke afkastet af for flere år siden i hele Norden. Og det er jeg uhyre stolt af at have stået i spidsen for, skriver Per Dollerup Mikkelsen i pressemeddelelsen.

Den kommende tid vil han dedikere til sit bestyrelsesarbejde, fortæller han afslutningsvis:

– Jeg begiver mig nu ind i den næste fase af min karriere, hvor det er planen at føje yderligere et par bestyrelsesposter til CV’et, og i det hele taget koncentrere mig om det, jeg er god til og elsker at lave: at skabe gode resultater gennem mennesker.

LÆS OGSÅ: Mini-portræt af Per Dollerup Mikkelsen