Plastmager vandt ny indstiftet PUR-pris

PUR-sektionens PUR-pris blev uddelt for første gang i forbindelse med sektionens årsmøde 21. maj i Nyborg. Sektionens formand, administrerende direktør Torben Nielsen fra Tinby A/S, uddelte prisen til plastmager Mads Vile Juul fra Dupont Plastic ApS.

Del:

En nyskabelse så dagens lys, da PUR-sektionen den 21. maj havde årsmøde i sektionen i Nyborg. Her blev den nye PUR-pris nemlig uddelt for første gang, og det vil den fremover blive uddelt hvert tredje år til en person, der yder en ekstraordinær indsats inden for arbejdet med PUR-materialet.

Den første til at modtage PUR-prisen blev plastmager Mads Vile Juul fra Dupont Plastic ApS. Han fik overrakt et diplom som bevis på hæderen af sektionens formand Torben Nielsen, der er adm. direktør i Tinby A/S.

Mads Vile Juul var nomineret til prisen af AMU Syd med følgende begrundelse:

Mads kommer fra Dupont Plastic ApS og har gennem hele sit uddannelsesforløb arbejdet så seriøst og intensivt med sin uddannelse som plastmager med hovdefag i PUR. At resultatet af den opnåede gennemsnitskarakter ved hans svendeprøve endte på 11,75 er en sådan præstation, der er ekstraordinær sjælden og udløste en velfortjent sølvmedalje.

Mads er udover en dygtig PUR-mand en rigtig god kollega. Han har vist overskud til at hjælpe andre også under svendeprøven, men også i de 2½ år her på skolen har han udvist stort overskud og kompetence. Og altid med fokus på at løse de problemstillinger de er blevet stillet overfor.

Som en del af prisen var Mads Vile Juul tidligere i år inviteret med på PUR-sektionens fællesrejse til UTECH Europe i Maastricht.

LÆS OGSÅ: Fokus på polyurethan og bæredygtighed