Hjælp med at sprede budskabet om den nye erhvervspraktik i plastbranchen

Thomas Drustrup står foran træer

Plastindustrien har lanceret et nyt tiltag, som har til formål at gøre branchen mere attraktiv over for fremtidens plastmagere – nemlig erhvervspraktik i plastbranchen for folkeskoleelever i 9. og 10. klasse.

Del:

Det kan være ensomt og kedeligt at være alene i erhvervspraktik hos en virksomhed. Det kan samtidig være svært for virksomheden at stykke et alsidigt, relevant og spændende program sammen over flere dage for de unge mennesker. Derfor har Plastindustrien taget initiativ til en fælles erhvervspraktik, fortæller adm. direktør i Plastindustrien, Thomas Drustrup:

– Formålet er at give eleverne en aktiv og sjov uge i praktik, hvor de kan få lov til at opleve plastbranchens mange facetter indefra – og ikke mindst i fællesskab med nye og gamle skolekammerater. Derfor har vi i høj grad også fokus på det sociale aspekt.

Forløbet tilrettelægges og udføres i samarbejde med Den Jyske Håndværkerskole og plastvirksomheder i nærheden af Hadsten: Ide-PróLetbek, Zebicon, Davinci og Berry Superfos.

I løbet af erhvervspraktikken vil de unge blandt andet komme til at opleve:

  • Besøg på forskellige plastvirksomheder med rundture i produktionen
  • En opgave om miljø og genanvendelse, der skal løses i fællesskab i løbet af ugen
  • Sjove sociale aktiviteter hver dag og socialt samvær om aftenen
  • En afsluttende fejring med deltagere, undervisere, virksomheder og familier

Deltagerne kommer til at bo på Den Jyske Håndværkerskole, hvor der bliver rig mulighed for at få et fællesskab og opleve en anderledes og social hverdag.

Erhvervspraktikken finder sted i uge 12 og 47 og løber over fire dage, fra mandag til torsdag.

Hjælp med at sprede budskabet om erhvervspraktikken!

Vi deler aktivt tilbuddet om erhvervspraktikken med folkeskoler, UU-centre, regionerne og 10. klasses-centre m.fl.

– Vi håber på at fylde erhvervspraktikugerne op med nysgerrige elever og give dem en sjov og spændende oplevelse med plast som omdrejningspunkt. Der er behov for al den opmærksomhed, tiltaget kan trække, så hjælp derfor meget gerne med at sprede budskabet i dit netværk, siger adm. direktør i Plastindustrien, Thomas Drustrup.

Læs om den nye erhvervspraktik og download en flyer her.

Hvis du har spørgsmål til praktikken, kan du skrive til seniorkonsulent Jo Dietrich: jd@plast.dk