Erhvervspraktik i plastbranchen for folkeskoleelever

Vil du arbejde med innovation, 3D print, plast & genanvendelse og være med til sociale aktiviteter med andre unge og lære en hel branche at kende? Så kan du komme i erhvervspraktik i plastbranchen!

Del:

Går du i 9. eller 10. klasse og er du mellem 15-17 år? Har du lyst til at komme i erhvervspraktik i plastbranchen sammen med andre unge i 4 dage, hvor du både lærer om alt muligt inden for plast, 3D-print og genanvendelse?

  • Er du til 3D printere, maskiner og praktiske eksperimenter med plast og andre materialer? Kan du lide at arbejde sammen med andre?
  • Vil du møde medarbejdere fra virksomheder i plastbranchen?
  • Vil du lave et re-design af et produkt du kender eller opfinde noget helt nyt

Få en forsmag på, hvad du kan opleve her:

Læring om plast og sjove aktiviteter

Kom i erhvervspraktik i plastbranchen og mød andre unge. Besøg forskellige plastproducerende virksomheder, og få stillet en opgave der skal løses i fællesskab i løbet af ugen. Der er undervisning og sjove fælles aktiviteter hver dag og socialt samvær om aftenen. Alle opgaveløsninger fejres til sidst med deltagelse fra flere virksomheder, og her er din familie og venner også inviteret med.

Der er plads til ca. 20 unge på forløbet. Vi er i gang med at udvikle næste omgang og kan derfor endnu ikke sige præcis hvordan og hvor det næste forløb bliver.

Skriv dig derfor op i formularen herunder, hvis du er nysgerrig og vil have besked, når datoen er sat! Opskrivningslisten er for alle – elever, forældre, lærere, praktikkoordinatorer, UU-vejledere, erhvervsplaymakere og andre relevante.

Få info om Erhvervspraktik i plastbranchen 2024!

For information om forløbet, kontakt uddannelseskonsulent i Plastindustrien, Jo Dietrich: jd@plast.dk eller ring 2489 3247.

Erhvervspraktik-forløbet er arrangeret af brancheforeningen Plastindustrien. Plastindustrien repræsenterer ca. 275 plastproducerende virksomheder og holder til i Industriens Hus i København.