Erhvervspraktik 2024 i plastbranchen for folkeskoleelever

Vil du arbejde med 3D print & plast, være med til 3-kamp i Lalandia og lære en hel branche at kende?

Del:

Går du i 9. eller 10. klasse og er du ml. 15-17 år? Har du lyst til at komme i erhvervspraktik sammen med andre unge i 4 dage i plastbranchen og lære om plast og genanvendelse?

  • Er du til 3D printere, maskiner og praktiske eksperimenter med plast og andre materialer? Kan du lide at arbejde sammen med andre?
  • Vil du møde medarbejdere fra virksomheder i plastbranchen?
  • Vil du lave et re-design af et produkt du kender eller opfinde noget helt nyt

DOWNLOAD: Folder om erhvervspraktik i plastbranchen

Kom i en uges erhvervspraktik i plastbranchen og mød andre unge. Besøg forskellige plastproducerende virksomheder, og få stillet en opgave der skal løses i fællesskab i løbet af ugen. Der er undervisning og sjove fælles aktiviteter hver dag og socialt samvær om aftenen. Alle opgaveløsninger fejres til sidst med deltagelse fra flere virksomheder, og her er din familie og venner også inviteret med.

I bor på Den Jyske Håndværkerskole i Hadsten lige nord for Aarhus, hvor det er ligesom på en efterskole; du bor på eget værelse, vi har biograf, pool, billard, gamer rum, træningsrum og meget mere.

Der er plads til 20 unge på forløbet.

Tidspunkter i 2024: Uge 12 (18.-21. marts) eller uge 47 (18. – 21. november)

Ugens program

DOWNLOAD: Ugeprogram erhvervspraktik i plastbranchen

For information om forløbet: Kontakt uddannelseskonsulent i Plastindustrien, Jo Dietrich på jd@plast.dk eller ring 2489 3247.

For information om ophold på Den Jyske Håndværkerskole: Morten Dalby på mda@djhhadsten.dk eller ring 3152 6136.

Erhvervspraktik-forløbet er arrangeret af brancheforeningen Plastindustrien i samarbejde med plastmageruddannelsen på Den Jyske Håndværkerskole. Plastindustrien repræsenterer ca. 275 plastproducerende virksomheder og holder til i Industriens Hus i København.

Tilmeld dig Erhvervspraktik i plastbranchen 2024

Hvilket forløb vil du tilmelde dig?(Påkrævet)
Vil du skrives på venteliste, hvis der ikke er ledige pladser?