Database samler europæiske genanvendelsesløsninger for komposit

Den europæiske brancheorganisation for komposit, EuCIA, har samlet en database over genanvendelsesmuligheder for komposit i Europa. Databasen bliver opdateret i januar 2024. Danske virksomheder kan tilmelde sig listen hér.

Del:

EuCIA offentliggjorde tidligere på året den seneste udgave af sin database over løsninger til genanvendelse af kompositmaterialer i Europa.

Databasen er en gratis service designet til at lette adgangen til organisationer og virksomheder, der tilbyder genanvendelsesløsninger for kompositmaterialer.

EuCIA har udviklet databasen som et led i sin mission for at fremme genanvendelsen af kompositmaterialer og støtte en bæredygtig vækst i den europæiske kompositindustri.

Informationen i databasen er indsamlet med hjælp fra EuCIAs medlemmer, der tæller de nationale kompositforeninger i Europa samt brancherelaterede netværk.

Databasen indeholder kontaktoplysninger for genanvendelsesvirksomheder, typer af affald (og fibertype) der behandles, oplysninger om genanvendelsesprocessen og de genanvendte produkter, der produceres.

Oplysninger er leveret af genanvenderne, og EuCIA giver ingen anbefalinger vedrørende de tilbudte processer og tjenester.

Kom på listen

Listen over genanvendere er ikke udtømmende, og EuCIA opdaterer løbende databasen, da det er et marked, der hele tiden udvikler sig, og ny data bliver tilgængelig.

EuCIAs database over løsninger til genanvendelse af kompositmaterialer i Europa er gratis at få adgang til og kan findes på dette link: https://bit.ly/EuropeanCompositesRecyclingSolutions

Næste udgave vil blive offentliggjort i januar 2024. Hvis du ønsker, at din organisation skal fremgå at listen, kan du kontakte EuCIA på: contact@eucia.eu