Plastindustriens næstformand bliver formand for klimapartnerskab

Michael Bayer Thomsen, bestyrelsesformand i Letbek, bliver ny formand for klimapartnerskabet for produktionsvirksomheder.

Erhvervsminister Morten Bødskov har udpeget Michael Bayer Thomsen til formand for klimapartnerskabet for produktionsvirksomheder.

Del:

Michael Bayer Thomsen, direktør i Zirq Medical og bestyrelsesformand for Letbek, skal være ny formand for klimapartnerskabet for produktionsvirksomheder. Det oplyser Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse. Han afløser Kim Fausing, CEO i Danfoss.

Stor erfaring

Erhvervsminister Morten Bødskov er glad for at byde Michael Bayer Thomsen velkommen som ny formand for klimapartnerskabet for produktionsvirksomheder.

– Hans ekspertise og erfaring inden for produktionsvirksomheder og bæredygtighed vil være til stor gavn for klimapartnerskabet, ikke mindst fordi vi fremadrettet vil have et større fokus på implementering af de mange grønne politiske aftaler. Jeg ser frem til at samarbejdet. Samtidig et stort tak til Kim Fausing for det store arbejde med klimapartnerskabet og ikke mindst de mange gode anbefalinger, siger Morten Bødskov i pressemeddelelsen.

Potentiale for danske virksomheder

Michael Bayer Thomsen er næstformand for Plastindustriens bestyrelse og så sidder han i bestyrelsen for DI Produktion.

– Danske produktionsvirksomheder er en hjørnesten i det danske samfund. Vi yder et stort stigende bidrag til den grønne omstilling. Der er et kæmpe potentiale for danske produktionsvirksomheder i ambitiøse klimamål, da det jo er os der skal udvikle, producere og etablere de løsninger der skal til. Mit tætte kendskab til Plastindustrien og DI Produktion tager jeg med i det nye formandskab, så det kan tilgodese hele produktionsdanmark. Jeg ser frem til det vigtige arbejde, vi har foran os i klimapartnerskabet for produktionsvirksomheder, siger Michael Bayer Thomsen og takker samtidig den afgående formand, Kim Fausing, for det store arbejde han har lagt i partnerskabet.

Læs mere om klimapartnerskaberne på Erhvervsministeriets hjemmeside.