Se eller gense webinar om REACH og kompositter

Webinar om REACH og kompositter - lille

I dette webinar kan du få et overblik over de seneste og de kommende ændringer i REACH-lovgivningen med særlig fokus på kompositmaterialer. Oplægsholder er chefkonsulent Helle Westphal fra Dansk Industri.

Del:

Se præsentationen og optagelsen fra webinaret: ‘Bliv opdateret på REACH med fokus på kompositmaterialer’, som blev sendt live den 10. juni 2021.

REACH-lovgivningen er kompleks og under løbende revision. Netop nu starter et ’REACH review’, hvor dele af lovgivningen genåbnes og revideres, hvilket bl.a. kan få betydning for krav til polymerer og hvilke stoffer, der anses for problematiske fra år 2022.

Webinaret giver en opdatering på de aktuelle regler og de forventede ændringer til reguleringen med fokus på kompositmaterialer – men da lovgivningen er mere generel, kan webinaret også være relevant for andre dele af plastbranchen.

Oplægsholder er chefkonsulent Helle Westphal fra DI’s enhed for Miljøpolitik og Cirkulær Økonomi.

Se optagelsen på Youtube:

Slides fra webinaret: