Årets Kompositoperatør er kåret

Julia Katarzyna Buczynska fra VESTAS er vinder af Årets Kompositoperatør 2023.
Julia Katarzyna Buczynska fra VESTAS er vinder af Årets Kompositoperatør 2023.

Julia Katarzyna Buczynska fra VESTAS i Lem har i forbindelse med den afsluttende svendeprøve på kompositoperatør-uddannelsen fået overrakt prisen som Årets Kompositoperatør. Prisen er et tiltag i samarbejde mellem uddannelsesinstitutionen TechCollege og Plastindustriens Kompositsektion.

Del:

Prisen ’Årets Kompositoperatør’ går i 2023 til Julia Katarzyna Buczynska, der i forbindelse med afslutningen af kompositoperatør-uddannelsen på TechCollege i Aalborg fik overrakt den glædelige nyhed. Med prisen følger et diplom samt 2.500,-.

Underviserne på TechcCollege var ikke i tvivl om, at Julia skulle modtage prisen og udtaler:

– Julia tager initiativ i løsning de daglige opgaver og har et godt øje for kvalitet og detaljer. Derudover er Julia altid god at udfordre sig selv og sine omgivelser, altid reflekterende i forhold til og indarbejdning af ny viden i løsning af opgaverne. Vi er imponerede over, hvordan Julia har formået at udvikle sig i løbet af den forholdsvise korte tid, både i forhold til uddannelsens opgaver og ansvarsområder, men også på det sociale og personlige plan. Det store engagement fortjener i den grad at blive anerkendt – og derfor har vi valgt at indstille Julia

Prisen så dagens lys sidste år i 2022, og den er stiftet i et samarbejde mellem TechCollege og Plastindustriens Kompositsektion. Formålet med prisen er at anerkende de dygtige studerende og skabe opmærksomhed om den relativt nye uddannelse.

LÆS OGSÅ: Nyuddannet Kompositoperatør vinder nystiftet pris

Troels Nymark Pedersen fra TechCollege Composite fortæller:

– Med prisen ’Årets Kompositoperatør’ ønsker vi som uddannelsesinstitution at anerkende de studerende, der gør en særlig indsats gennem uddannelsen. På samme tid håber vi også at kunne skabe øget opmærksomhed om kompositoperatør uddannelsen, der henvender sig bredt til dem, der ønsker at dygtiggøre sig inden for kompositmaterialer og deres anvendelse.

Plastindustriens Kompositsektion, der samler de danske producenter, uddannelsesinstitutioner og leverandører til kompositbranchen, uddeler i forvejen den årlige forsknings- og uddannelsespris Danish Composite Award. Denne er, i modsætning til Årets Kompositoperatør, målrettet unge forskere inden for kompositter og deres anvendelse.