Nyuddannet kompositoperatør vinder nystiftet pris

Den nystiftede pris ’Årets Kompositoperatør’ går i 2022 til Mathias Gyldenberg Ovesen, der i forbindelse med afslutningen af kompositoperatør-uddannelsen på TechCollege i Aalborg fik overrakt den glædelige nyhed.

Mathias Gyldenberg Ovesen fra Siemens Gamesa har i forbindelse med den afsluttende svendeprøve på kompositoperatør-uddannelsen fået overrakt prisen som Årets Kompositoperatør. Prisen er et nyt tiltag i samarbejde mellem TechCollege og Plastindustriens Kompositsektion.

Del:

Den nystiftede pris ’Årets Kompositoperatør’ går i 2022 til Mathias Gyldenberg Ovesen, der i forbindelse med afslutningen af kompositoperatør-uddannelsen på TechCollege i Aalborg fik overrakt den glædelige nyhed.

Prisen er et nyt tiltag i samarbejde mellem uddannelsesinstitutionen TechCollege og Plastindustriens Kompositsektion, og med udnævnelsen følger et honorar på 2.500, -.

Om den glædelige nyhed siger Mathias Gyldenberg Ovesen:

– Jeg er både rigtig glad og stolt over at have modtaget prisen som Årets Kompositoperatør. Uddannelsen har bestemt givet mig en bred viden med i rygsækken, som jeg fremover kommer til at drage stor nytte af i forbindelse med mit arbejde inden for udvikling og test. Samtidigt kan jeg på det kraftigste anbefale uddannelsen til alle, som interesserer sig for faget. Under uddannelsen får man rig mulighed for at omdanne ny viden til praksis, og man samler en masse gode erfaringer undervejs i forløbet.

LÆS OGSÅ: Plastindustriens Kompositsektion lancerer ny pris: Årets Kompositoperatør

Kompositoperatøruddannelsen i fokus

Prisen er et nyt tiltag, der sker i et samarbejde mellem TechCollege og Plastindustriens Kompositsektion. Formålet er både at anerkende de dygtige studerende samt at skabe opmærksomhed om den relativt nye uddannelse.

Troels Nymark Pedersen fra TechCollege Composite uddyber:

– Med prisen ’Årets Kompositoperatør’ ønsker vi som uddannelsesinstitution at anerkende de studerende, der gør en særlig indsats gennem uddannelsen. På samme tid håber vi også at kunne skabe øget opmærksomhed om kompositoperatøruddannelsen, der henvender sig bredt til dem, der ønsker at dygtiggøre sig inden for kompositmaterialer og deres anvendelse.

Plastindustriens kompositsektion, der samler de danske producenter, uddannelsesinstitutioner og leverandører til kompositbranchen, uddeler i forvejen den årlige forsknings- og uddannelsespris Danish Composite Award.

Danish Composite Award er, i modsætning til Årets Kompositoperatør, målrettet unge forskere inden for kompositter og deres anvendelse.

LÆS OGSÅ: Se de tidligere vindere af Danish Composite Award