Opfordring til plastbranchen – kan I hjælpe med at producere værnemidler?

Kan din virksomhed hjælpe med at fremstille værnemidler i kampen mod covid-19? Sådan spørger Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, i denne opfordring.

I denne opfordring beder Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, alle aktører i plastbranchen om at henvende sig, hvis de har mulighed for at sikre en stabil forsyning af værnemidler (masker, kitler, visirer mv.) i kampen mod covid-19.

Del:

Kære plastnetværk!

Så er det nu, at der er brug for din hjælp.

Coronavirussen breder sig, og det påvirker samfundet, hvilket også medfører en stigende efterspørgsel på visse produktkategorier ift. sygdomsforebyggelse og behandling.

Plastindustrien er – sammen med DI – i god dialog med Lægemiddelstyrelsen, der ønsker at forhindre, at der på sigt skulle opstå mangel på værnemidler.

Derfor hjælper vi med at identificere virksomheder, der kan udvide nuværende produktion eller måske har mulighed for at omlægge dele af sin produktion til at producere værnemidler.

Det kunne eksempelvis være: kitler, visirer, ansigtsmasker, mundbind, beholdere og pumper til desinfektionsmidler, handsker og lignende.

Jeg vil derfor meget gerne høre fra de af Jer i mit netværk, der har mulighed for dette – og meget gerne hurtigst muligt.

I bedes sende mailen til: – oplys venligst følgende:

  • Kontaktperson og kontaktinfo
  • Hvilken produkttype (eller del af produkttype) I kan levere
  • Tidshorisont, ifht hvornår I forventer at vil være i stand til at levere produktet

Vi samler løbende alle input på en liste (der naturligvis bliver behandlet fortroligt) og videregiver den til Lægemiddelstyrelsen.

Del gerne opfordringen med relevante personer i dit netværk.

Tak på forhånd!

Mandag formiddag kunne Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, på TV2 News fortælle om arbejdet med at få produceret flere værnemidler i Danmark.

Ps. Du må også meget gerne like/dele opfordringen, som vi også har lagt på LinkedIn – klik her. På den måde når vi længere ud.