Mini-portræt: Rasmus Lynddahl (Lynddahl A/S)

Vi bringer en række mini-portrætter af medlemmerne i Plastindustriens bestyrelse. I denne omgang zoomer vi ind på Rasmus Lynddahl, der er CEO i Ribe-virksomheden Lynddahl A/S.

Del:

Rasmus Lynddahl er CEO hos Lynddahl A/S, hvor hans ansvarsområde er den overordnede ledelse og styring af virksomheden, samt at sikre at virksomheden følger den strategi de har lagt.

Derudover er et af hans fokusområder flere nye, store projekter – som maskineri og byggeri –  der kræver megen fokus og løbende dialog med virksomhedens medarbejdere.

Naturligt valg at indtræde i bestyrelsen

Rasmus har siddet i flere bestyrelser inden han engagerede sig i Plastindustriens bestyrelse.

Blandt andet sad han i bestyrelsen for Plastindustriens Sektion for Termoforming og Ekstrudering, hvor han fik udvidet sit netværk og en række gode erfaringer. Derfor var det også helt naturligt at indtræde i Plastindustriens bestyrelse, da muligheden bød sig.

Udover de gode netværksmuligheder en bestyrelsespost tilbyder, finder Rasmus det vigtigt at han, og hans virksomhed, kan bidrage til Plastindustriens arbejde – både det lavthængende og det mere højtravende.

Nuancering af plastdebatten er nødvendig

Derfor er det også vigtigt for Rasmus, at han gennem sin rolle som bestyrelsesmedlem kan bidrage til at nuancere plastdebatten.

Plastens dårlige image er uden sammenligning den største udfordring for branchen lige nu. Han synes, at Plastindustrien, og særligt sekretariatet, gør et godt stykke arbejde for at styrke plastens image.

Plastdebatten er i fuld gang og derfor er det oplagt at plastbranchen, gennem Plastindustrien, kan være med til at polstre befolkningen bevidsthed om plastens unikke, og til tider uundværlige, egenskaber.

Plastprodukter der kan genbruges er de bedste

Som mange af de andre bestyrelsesmedlemmer har Rasmus heller ikke ét konkret yndlingsprodukt, han synes dog at de plastprodukter, der kan bruges igen og igen er de bedste!

Han slår i den forbindelse også et slag for virksomhedens egne haveslange, der netop har den egenskab.

SE OGSÅ: Plastindustriens bestyrelse 2019-2020