Damvig præsenterer det nyeste inden for 3D-produktion og 3D-produkter på HI-messen

Adm. dir. Susanne Damvig ser frem til HI Messen d. 1. oktober, hvor Damvig 3D Printed Solutions A/S er at finde på stand nr. K8218.

Hos Damvig 3D Printed Solutions A/S oplever man den stigende globale interesse for 3D-print. Den familieejede virksomhed er blandt Danmarks største og mest erfarne virksomheder inden for additive manufacturing, og de er igen med på HI-messen i Herning, der foregår i denne uge.

Del:

Damvig 3D Printed Solutions A/S besidder teknologisk ekspertise i den internationale superliga, og der er igen mulighed for at opleve virksomheden på HI-messen i Herning, der slår dørene op d. 1. oktober. Damvig 3D Printed Solutions A/S er at finde på stand nr. K8218.

Damvig har bl.a. været med til at hjælpe både danske og udenlandske virksomheder med at udvikle og producere en bred vifte af innovative produkter fra cykelhjelme til briller og videokamerahuse.

– Produkters livscyklusser reduceres og globalt efterspørges nye produkter og tilpasninger. Derfor er der i stigende grad interesse for 3D-prints muligheder som supplement eller alternativ til konventionel udvikling og produktion, siger direktør og stiftende ejer hos Damvig, Susanne Damvig

Øget klimabevidsthed og fokus på ressourceforbrug baner vejen for 3D-print

3D-print har et minimalt produktionsspild og lavt energiforbrug, hvilket kan spare klimaet for mange af de ressourcer som klassisk industriel masseproduktion bruger. Med den stigende klimabevidsthed fremmes 3D-print og additive manufacturings udbredelse. E

En kombination af lavere produktionsomkostninger, hurtigere produktion og de åbenlyse klimagevinster resulterer i at det globale marked for 3D-print vokser med høj fart.

HI-messen slutter den 3. oktober.