Vækst i Polykemi har medført investering i nye maskiner og nye ansatte

Det har været et godt vækstår for den svenske råvareleverandør Polykemi, hvilket har medført investering i nye maskiner, produktudvikling, flere medarbejdere samt renovering af hovedkontoret i Ystad.

Del:

I det seneste år har råvareleverandøren Polykemi AB udover investering i produktudvikling og udvidelse af både personale og overflade også investeret i tre nye maskiner.

Maskiner, der har medført en forbedret effektivitet samt øget produktionskapacitet. Mattias Persson, der er salgschef hos Polykemi fortæller i en pressemeddelelse:

– 2017 var ett väldigt bra år för Polykemi med god volymtillväxt i hela koncernen.

Tre nye investeringer i 2018

Det gode år strækker sig også helt ind i år 2018, da salgschef, Mattias Persson i pressemeddelelsen løfter sløret for, at virksomheden planlægger at foretage yderligere investeringer:

– Vi planerar att investera i ytterligare tre nya extruderlinjer under 2018. Jag bedömer att det blir en fortsatt positiv konjunktur och vi förväntar oss ytterligare tillväxt med stigande volymer under detta år. Vi ser en fortsatt stark efterfrågan på förstärkta PP-compounds och tekniska plaster som PC/ABS, PC/ASA, PC/PBT och PA.

LÆS OGSÅ: Socialt sommermøde i Råvaresektionen

Vækst har medført ansættelse af 20 nye medarbejdere

Grundet stigning i salg og produktion har virksomheden også i året løb kunnet byde 20 nye medarbejdere velkommen.

Derudover foretog virksomheden også en stor investering i udvidelse og renovering af kontorlokaler og laborationer i hovedkontoret, der ligger i den svenske by, Ystad.