Controlled Polymers solgt til Americhem

Den amerikanske masterbatch-producent Americhem er de nye ejere af Ribe-virksomheden Controlled Polymers. I 2019 lød virksomhedens bruttoresultat på 25,8 mio. kr. og overskuddet før skat på 14,0 mio. kr.

Del:

Controlled Polymers er specialiseret inden for produktion af polymer compounds og masterbatches til udvalgte kundesegmenter såsom medicobranchen og høreapparatsindustrien.

Virksomhedens nye ejere er den amerikanske masterbatch-producent Americhem, som overtager ejerskabet fra kapitalfonden Blue Equity og investeringsselskabet Chrispa, der overtog Controlled Polymers i 2015 sammen med virksomhedens bestyrelsesformand Henrik Karlsen og direktør Mogens Larsen.

– Fra salgsprocessens start har det været vigtigt for Controlled Polymers, at finde en ny ejer, som vil give mulighed for at fastholde og udvikle de kerneværdier som virksomheden er kendt for i dag ift. service, fleksibilitet, kvalitet, kundetilpassede løsninger og korte leveringstider, udtaler Mogens Larsen, direktør i Controlled Polymers.

Han fortsætter:

– I den sammenhæng passer Americhem godt ind i Controlled Polymers DNA og vil i den sammenhæng styrke den samlede virksomheds kompetencer væsentligt på alle parametre.

Controlled Polymers har produktion og laboratoriefaciliteter i Ribe, hvor virksomheden beskæftiger mere end 50 medarbejdere.

I 2019 lød virksomhedens bruttoresultat på 25,8 mio. kr. og overskuddet før skat på 14,0 mio. kr.