MELITEK A/S udvider fabrikken igen

Direktionen i MELITEK A/S består af (fra venstre) direktør og ejer Kim Laursen, fabriksdirektør Simon Lie og forretningsdirektør og ejer Jesper Laursen.
Direktionen i MELITEK A/S består af (fra venstre) direktør og ejer Kim Laursen, fabriksdirektør Simon Lie og forretningsdirektør og ejer Jesper Laursen.

Hos MELITEK A/S i Nørre Alslev oplever de stor efterspørgsel efter deres produkter. For at understøtte virksomhedens fortsatte vækst har MELITEK netop påbegyndt første fase af deres nye udvidelse.

Del:

Primo januar tog MELITEK første spadestik til endnu en udvidelse af fabrikken i Nørre Alslev. Den første fase af udvidelsen består af i alt 2.000 m2 lager, der skal huse både meliflex produkter samt råvarer.

– Vi ser en øget vækst af vores meliflex produkter, der sælges globalt til medicinalindustrien, siger administrerende direktør og medejer i Melitek Kim Laursen.

– To nye lagre er planlagt til at stå klar i maj 2021, og hermed får vi mulighed for at opbevare yderligere 1.800 tons her på fabrikken i Nørre Alslev, tilføjer Simon Lie, fabriksdirektør.

MELITEK expansion 2021
MELITEK er i gang med at udvide med to lagerhaller og senere en ny produktionslinje.

Projektet er blevet tildelt et lokalt entreprenørfirma, der med succes afsluttede MELITEK’s fabriksudvidelser tilbage i 2015 og 2018.

Kim Laursen afslutter:

– Selvom vi nyder godt af global eksport, er vi glade for at kunne støtte lokale virksomheder, når vi udvider.

Om MELITEK A/S
MELITEK er en dansk privatejet virksomhed, der er specialiseret i udvikling, produktion og salg af elastomer og polymer compounds til sundhedssektoren.  MELITEK tilbyder en bred vifte af meliflex materialer (PE, PP, TPE, TPO og COC baseret compounds), som produceres i henhold til ISO13485:2016 for medicinsk udstyr og god dokumentationspraksis i henhold til GMP. Fabriksanlægget består af 3 produktionslinjer, kvalitetskontrol og vedligeholdelsesfunktioner, der producerer i døgndrift med 12 timers skiftehold. Hos MELITEK er de stolte over deres RECS-certifikat, som de har opnået efter, at virksomheden har skiftet til vedvarende energi.