Formanden for Plastindustriens Råvaresektion fylder rundt

Lars Kaufmann

Fødselsdagsportræt: Den 20. september kan Lars Kaufmann, ejer af Plastcom A/S og formand for Plastindustriens Råvaresektion siden 2016, fejre sin 60-års fødselsdag.

Del:

Lars Kaufmann har i over tre årtier været en central figur i plastbranchen. Hans rejse startede i 1990, da han afsluttede sin uddannelse som plastingeniør fra Helsingør Teknikum. Hans første skridt ind i den professionelle verden var som proces- og udviklingsingeniør hos Papyro-tex A/S i Herlev, hvor han arbejdede med produktion af PVC og PP-folier.

I 1995 blev Lars en del af Plastcom A/S i Tølløse, hvor han blev ansat med henblik på et generationsskifte. Som produktchef havde han ansvaret for salg og distribution af primært PVC, masterbatch og polyolefiner. Hans dedikation førte til en gradvis overtagelse af aktieandele, og i 2002 blev han direktør og 100% ejer af Plastcom A/S.

Under Lars’ ledelse har Plastcom A/S udvidet sin rækkevidde, ikke kun inden for Danmark, men også i hele Norden. I 2022 blev Plastcom Sweden AB etableret, hvilket vidner om virksomhedens fortsatte ekspansion.

Lars’ forbindelser og partnerskaber med nogle af de største agenturer som Versalis, INEOS, LyondellBasell, og mange andre, har cementeret Plastcom A/S’ position som en central aktør i branchen.

Ud over hans virke i Plastcom A/S har Lars siden 2016 været en drivende kraft som bestyrelsesformand for Plastindustriens Råvaresektion.

På det private plan er Lars kendt som en dedikeret familiefar, bosat i Snekkersten sammen med sin hustru, Jeannett, og far til Oscar og Victor. Ud over hans professionelle forpligtelser finder Lars tid til at dyrke sin passion for triatlon. Og når roen skal findes, søger han mod sit sommerhus i den svenske vildmark, ofte i selskab med nære venner eller familie.

Tillykke med fødselsdagen!