Stor interesse for GOM-brugergruppemøde hos Zebicon

Kasper Fedde Krog, teknisk direktør ved Zebicon, fortæller om manuel 3D-scanning på et nyligt afholdt GOM-brugergruppemøde.

Tekniske oplæg, workshops og networking tiltrak 30 deltagere, da målevirksomheden Zebicon a/s afholdte GOM-brugergruppemøde den 22. november 2017.

Del:

GOM-brugergruppemøde er et arrangement, hvor brugere af GOM måleudstyr samles, for at blive opdateret og få nye input til brugen af 3D scanning og optisk koordinatmåling.

Formålet med mødet den 22. november var at få skabt et godt netværk mellem alle GOM brugere i Danmark, så de på tværs af brancher kan dele erfaringer.

3D scanning og optisk koordinatmåling bliver mere og mere anvendt i industrien og efter flere forespørgsler på at skabe et netværk i Danmark, lancerede Zebicon det nyligt afholdte GOM-brugergruppemøde for første gang.

Kasper Fedde Krog, teknisk direktør ved Zebicon, fortæller:

– Der var stor opbakning fra brugerne, da hele 30 deltagere mødte op. Vi oplevede, at deltagerne hurtigt fandt sammen og viste stor spørgelyst og nysgerrighed på dagen.

Teknologien inden for optisk måling er i stor udvikling, og der kommer mange softwareopdateringer henover året.

– GOM-brugergruppemødet er en god mulighed for at holde brugerne herhjemme opdateret på de hardware og software nyheder, der kommer, og vise konkrete eksempler samt tips og tricks, som kan gøre brugernes hverdag lettere, forklarer Kasper Fedde Krogh.

Et pakket program gav godt udbytte

Programmet for GOM-brugergruppemødet var pakket med oplæg, som skulle imødekomme brugernes forskellige interesseområder.

Dagen startede ud hos Zebicon i Billund, hvor programmet stod på workshops om både manuel og automatiseret 3D scanning. Herefter blev arrangementet flyttet til Refborg Hotel og Spiseri i Billund, hvor programmet fortsatte med en workshop om optisk fotogrammetri samt tekniske oplæg om GPS-målsætning og nyheder i GOM softwaren.

– Vi har efter arrangementet fået flere tilbagemeldinger fra deltagerne, som var begejstrede og godt tilfredse med udbyttet af vores GOM brugergruppemøde. Alt i alt var det en rigtig vellykket dag, og noget vi helt sikkert vil gentage, afslutter Kasper Fedde Krogh.