Malte Haaning Plastic offentliggør flot regnskab

Malte Haaning A/S, der står bag de kendte Hama-perler (billede), kommer ud af 2016 med rekordregnskab

Den kendte perleproducent Malte Haaning Plastic A/S kunne notere en vækst på næsten 40 procent for 2016 – et af de bedste år i virksomhedens historie.

Del:

Plastperleproducenten Malte Haaning Plastic A/S fortsætter væksteventyret. Det er konklusionen, efter at man for nyligt offentliggjorde årsregnskabet for 2016.

Den familieejede virksomhed, der er kendt for de farverige Hama-perler, kunne således notere et samlet resultat på 14,5 mio. kr.. Fire millioner mere end 2015-resultatet – og mere end en fordobling på fem år.

-Uden tvivl et godt år

Den solide fremgang glæder da også virksomheden med base i Nykøbing Mors. Det fortæller administrerende direktør og ejer, Lene Haaning.

-Regnskabet for 2016 er tilfredsstillende. Det var uden tvivl et godt år, siger direktøren ifølge Morsø Folkeblad.

Hun tilskriver det gode samarbejde med forhandlerne en del af forklaringen på fremgangen.

-Dem (forhandlerne, red.) har vi et fantastisk arbejde med, og de melder alle om stor fremgang, fortsætter Lene Haaning, der i dag eksporterer 79 procent af omsætningen til udenlandske markeder.

Vækst på flere fronter

Den solide vækst kan også mærkes på medarbejderfronten. I 2016 voksede besætningen med otte mand, så man i dag har 72 medarbejdere ansat.

Man har desuden påbegyndt byggeriet af en ny hal på 635 kvadratmeter, mens legeparken Hama Safari Park i skrivende stund bliver opført over for virksomhedens domicil på Ringvejen. Lene Haaning tror og håber da heller ikke, at succesen stopper lige foreløbigt:

-Vi har en vedvarende fornyelse og udvikling af produkterne. Jeg tror, at det er det, som vi høster frugterne af nu, siger direktøren, der allerede ser frem mod næste regnskab.

-Vi ser lyst på fremtiden med hensyn til det kommende årsregnskab, slutter Lene Haaning.

Selskabet, der blev grundlagt af Malte Haaning tilbage i 1961, sælger i dag deres mange perleserier til mere end 50 lande verden over.