SP Group A/S overtager Plexx As Opido AB

PlexxOpido er en vakuumformningsvirksomhed med produktion og montage i Sverige samt salgskontor i Norge. Fabrikken i Sverige blev etableret i 1994 og er løbende udbygget. Foto: www.opido.se.

SP Group har overtaget den nordiske virksomhed PlexxOpido, der kommer til at beholde navn og administerende direktør, mens bestyrelsesformanden for fremtiden bliver Frank Gad.

Del:

SP Group har den 21. november gennem datterselskabet Gibo Plast A/S indgået aftale om at købe PlexxOpido for en samlet sum af 33 mio danske kroner. PlexxOpido er en vakuumformningsvirksomhed med produktion og montage i Sverige samt salgskontor i Norge. Fabrikken i Sverige blev etableret i 1994 og er løbende udbygget.

–  Købet af PlexxOpido accelererer SP Groups vækst. Vi køber en velfungerende og velpositioneret virksomhed ud fra en klar overbevisning om, at vi i fællesskab kan udnytte vores erfaringer inden for udvikling, produktion og salg af vakuumformede produkter til at styrke konkurrencekraften og skabe en endnu stærkere position internationalt, siger SP Groups adm. direktør Frank Gad.

Stærkt brand i Europa

Kunderne er især globale virksomheder inden for maskinbygningsindustrien. PlexxOpido har en stærk markedsposition på det norske og det svenske marked. Virksomheden har desuden en betydelige eksport til kunder i det øvrige Europa og et stærkt brand, hvorfor PlexxOpido fortsætter sit virke under det hidtidige navn.

Jeg ser frem til at arbejde sammen med vore nordiske kolleger. Opkøbet vil styrke os inden for vore kerneområder Twin Sheet, High Pressure formning samt standard termoformning. Derudover tilføres vi en ny og spændende produktionsform Opido Reinforcement System (ORS)

Jan Kyster Madsen, administrerende direktør i Gibo Plast.

PlexxOpido omsætter for ca. DKK 65 mio. og beskæftiger ca. 45 fuldtidsansatte, der forventes at fortsætte. Arild S. Johnsen fortsætter som administrerende direktør for PlexxOpido, mens SP Groups adm. direktør Frank Gad bliver ny bestyrelsesformand for virksomheden.

–  PlexxOpido kører godt. Men jeg er sikker på, at vi kan udvikle os endnu stærkere som en del af SP Group til gavn for kunder og medarbejdere, og jeg ser frem til, at medarbejderne i PlexxOpido og jeg bliver en del af en stor og meget konkurrencedygtig virksomhed, fortæller Arild S. Johnsen, administrerende direktør for PlexxOpido.