Polysan A/S og Polyflex aps fusionerer

Administrerende direktør Esben Wibholm (t.v.) Salgsdirektør Villy Sørensen (t.h.) foran Polysan A/S.

Producenter af bygningskomponenter i polymerbeton fusionerer.
Polysan A/S og Polyflex aps fusionerer, og samler produktionen i Nr. Broby på Fyn.

Del:

Fra den 1. november 2016 bliver Polyflex en del af Polysan A/S. Begge selskaber fremstiller foderkrybber, linjedræn og facadekomponenter og har i mange år eksisteret side om side. Med fusionen sender den nye virksomhed et klart vækstsignal til markedet.

Eksisterende og nye kunder vil opleve en virksomhed, der er langt bedre rustet til at servicere og støtte op om små og store projekter i ind- og udland.

Øget krav giver anledning til øget samarbejde

Øget krav til certificeringer og standarder indenfor byggeri og f.eks. globaliseringen indenfor landbruget stiller naturligt større krav til producenter af bygningskomponenter.

Evnen til at produktudvikle, producere og levere er konstant udfordret og ”Det ny Polysan” tager styrket udfordringen op og både administrerende direktør Esben Wibholm og firmaets nye salgsdirektør Villy Sørensen glæder sig over det nye samarbejde.

Polysan beskæftiger i dag 14 medarbejdere, men vækstplanerne vil kræve yderligere 2-3 medarbejdere i produktionen i nær fremtid.

Polysan blev grundlagt i 1978 af ing. Ole Miguel Wibholm og har tidligere haft til huse i Sallingelunde ved Ringe, inden det blev besluttet, som led i et generationsskifte, at flytte virksomheden til Nr. Broby.