Invitation til DIRA Roadshow 2016

Det handler om dit job, din virksomhed og Danmark som produktionsland, når DIRA Roadshow kommer til en by nær dig. På DIRA Roadshow vil du opleve det nyeste indenfor automatisering og robotteknologi.

Del:

Plastindustrien er medarrangør på DIRA Roadshow, hvor du vil få inspiration til, hvordan din virksomhed kan blive mere konkurrencedygtig og derigennem bevare produktion, arbejdspladser og velfærd i Danmark.

Tag et par timer ud af kalenderen og besøg os. Det er gratis, alle er velkommen, og det kan vise sig at blive værdifuldt og skabe mange nye arbejdspladser på din virksomhed. Tilmeld dig nemt og helt uforpligtende nederst på siden.

Det er et anerkendt faktum, at automatisering og brugen af robotter, er med til at fastholde og skabe jobs i dagens Danmark. Nu er der kommet en herlig tendens, hvor vi ser at virksomheder trækker produktionen hjem fra lavtlønslandene, eller helt undlader at outsource, for i stedet at automatisere og beholde produktionen i Danmark. Konsekvensen er, at flere af disse virksomheder, ansætter flere mennesker i helt nye stillinger.

Ved at virksomheder automatiserer og indfører robotteknologi, bliver de mere konkurrencedygtige, udvider deres produktion og ansætter nye medarbejdere til at vedligeholde og udvikle virksomhedens moderne produktionsanlæg. Den øgede produktion betyder ny-ansættelser andre steder, end i produktionen. For eks. i salg og marketing, samt administration. Samtidig betyder det flere ansatte, hos virksomhedernes underleverandører, inklusiv dem der leverer robotanlæggene; nemlig integratorerne.

 

DIRA Roadshow viser vejen

DIRA (Dansk Robot Netværk) mener, dette er så vigtigt, at det ikke kan ignoreres. Derfor kan du i uge 47, møde robotterne og ikke mindst menneskerne, bag de løsninger, som allerede i dag sikrer produktiviteten, hos mange danske virksomheder.

Har du en proces i tankerne, som du overvejer at automatisere? Er du på udkig efter inspiration? Er du bare nysgerrig? Så skal du besøge DIRA Roadshow. Her vil du kunne få inspiration og sparring, fra de personer i Danmark, der har mest erfaring med automatisering og robotter. Book derfor nu tid i din kalender og tilmeld dig til DIRA Roadshow, når vi kommer til byerne (læs mere om de individuelle programmer ved at klikke på byen):

København
21. nov Teknologisk institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup – Bygning 12.

Aalborg
22. nov Nordkraft, Kjellerups Torv 1, 9000 Aalborg

Herning
23. nov DAMRC Teknologicenter, Sandagervej 10, 7400 Herning

Aabenraa
24. nov EUC Syd, Stegholt 35-36, 6200 Aabenraa

Odense
25. nov Teknologisk institut – Robotteknologi, Forskerparken 10F, 5230 Odense M

DIRA Roadshow er åben for alle fra kl.1000 til kl. 1700. I Odense er det 0930 til Kl. 1700. Se hvem der udstiller på DIRA Roadshow her.

Tilmelding

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte DIRA på info@dira.dk eller telefon 72201891. DIRA ser frem til at byde alle virksomheder og andre interesserede velkommen på DIRA Roadshow 2016. DIRA, Dansk Robot Netværk, er et netværk for virksomheder, der anvender eller leverer teknologikomponenter og løsninger baseret på robotteknologi. Læs mere om DIRA her. Vi trækker lod om et medlemskab af DIRA i 12 måneder.

Du kan tilmelde dig her.