Bayer MaterialScience bliver til Covestro

Ikke-kategoriseret

Bayer MaterialScience skifter nu navn til Covestro. Det sker som en del af det planlagte frasalg fra Bayer-koncernen.- Covestro repræsenterer en helt ny retning og en lys fremtid for en innovationsdrevet polymervirksomhed, siger Patrick Thomas, adm. direktør for Bayer MaterialScience og designeret CEO for Covestro.

Del:

Bayer har annonceret, at delkoncernen MaterialScience fra 1. september vil skifte navn til Covestro. Bayer forventer at lade Covestro flyde på aktiemarkedet indtil senest medio 2016. Planen om at Bayer MaterialScience skulle blive en selvstændig virksomhed blev annonceret i september 2014.

Navnet Covestro er skabt på baggrund af en kombination af ord, der afspejler det nye selskabs identitet, skriver Bayer i en pressemeddelelse. Bogstaverne C og O kommer fra collaboration, mens VEST betegner, at selskabet er godt investeret i state-of-the-art produktionsfaciliteter. De sidste bogstaver, STRO, viser, at selskabet er stærkt. Det er stærkt inden for innovation, stærkt på markedet og har en stærk arbejdsstyrke.

– Covestro repræsenterer en helt ny retning og en lys fremtid for en innovationsdrevet polymervirksomhed, siger Patrick Thomas, administrerende direktør for Bayer MaterialScience og designeret CEO for Covestro.

– Vi er en virksomhed, der understøttes af en stærk og erfaren ledelse med særdeles veldokumenterede resultater inden for værdiskabelse. Vi har loyale og engagerede medarbejdere, med hvem vi er overbeviste om, at vi kan bygge vores fremtidige succes, tilføjer Patrick Thomas. Navnet er en del af Covestros corporate identity, som omfatter et karakteristisk nyt, farverigt og levende brand.

Thomas fremhæver også, at det at være selvstændig kommer til at give det nye selskab større fleksibilitet til uafhængigt at opnå sine forretningsmål.

– Udgangspunktet hertil vil også omfatte vores førende markedspositioner, gunstige industrielle dynamikker, vores state-of-the art aktiver med førende procesteknologi, en portefølje med en high-value specialty business og et fremragende team bestående af højt kvalificerede og motiverede medarbejdere, siger Thomas. 

Annonce…###REKLAME###