Hvem skal modtage næste års Forsknings- og Uddannelsespris?

Ikke-kategoriseret

Plastindustriens Kompositsektion indleder nu jagten på næste års vindere af Forsknings- og Uddannelsesprisen. I år bliver det gjort ekstra meget ud af prisuddelingen, da den finder sted på den internationale ICCM20-konference i Bella Centret, og som noget nyt kan tre forskellige vinderprojekter modtage prisen.

Del:

Nu starter jagten på næste års vindere af Kompositsektionens Forsknings- og Uddannelsespris – og i anledning af den store internationale ICCM20-konference i Bella Centret næste sommer (hvor prisen uddeles som et event på scenen), så bliver der i år åbnet op for, at der kan kåres hele tre forskellige vinderprojekter. 

 

Download:

 

 

Indstillinger skal være indsendt til Helle Fabiansen hf@plast.dk senest den 30. januar 2015.

– Vi har valgt at gøre lidt ekstra ud af næste års uddeling af Forsknings- og Uddannelsesprisen, når nu ICCM20-konferencen foregår i København. Sidste år havde vi et utroligt kvalificeret ansøgerfelt at vælge imellem, og vi håber, at det gentager sig i år. Forskellen er, at vi i år har mulighed for at hædre tre forskellige vinderprojekter, så vi ser meget frem til at få en masse gode indstillinger, fortæller Plastindustriens miljøchef Helle Fabiansen, der er sekretær for Plastindustriens Kompositsektion.

Retningslinjer for indstilling

  • Sidste rettidige indstillingsdato for kandidater til Kompositsektionens Forsknings- og Uddannelsespris er den 30. januar 2015 – indstilling sker via mail til hf@plast.dk
  • Kandidater med et fuldendt bachelor-, diplom-, kandidat- eller ph.d. projekt fra følgende uddannelsesinstitutioner kan komme i betragtning:

– Universiteter og ingeniørhøjskoler

– Arkitekt- og designskoler

  • Afgangsprojektet skal være afsluttet i 2014
  • Kandidater indstilles af hovedvejlederen med en kort begrundelse (½ side)

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Prisens størrelse og offentliggørelse af prismodtager

Prisen består af følgende:

  • 5000 kr. (B-indkomst)
  • Deltagelse i ICCM20, den 20. internationale kompositkonference i København 19.-24. juli 2015
  • Prismodtageren indbydes til at deltage i Kompositsektionens årsmøde den 11. juni 2015 med mulighed for at præsentere vinderprojektet.

Prismodtageren får direkte besked umiddelbart efter, at bestyrelsen har truffet sin beslutning, hvilket sker senest 13. februar 2015. Projekt og prismodtager offentliggøres på www.plast.dk, så snart prismodtageren har fået besked.