DuPont og Distrupol afholder seminar om nye materialer og produktudvikling

Ikke-kategoriseret

De to virksomheder DuPont Performance Polymers og Distrupol inviterer plast- og designinteresserede til seminarer i hhv. København og Aarhus vedrørende produkter, nyheder samt design- og produktudvikling. Tilmeldingsfrist er den 18. september.

Del:

DuPont Performance Polymers og Distrupol afholder den 22. og 23. september seminarer i henholdsvis København og Aarhus. Seminaret er målrettet plast- og designinteresserede, der gerne vil vide mere om materialer og produktudvikling.

De to seminarer byder begge på indslag fra eksperter inden for områderne design & applikationsudvikling, thermoplastiske materialer (fx Hytrel der bl.a. er fødevaregodkendt, vibrationsdæmpende og elektriskisolerende) og fornybare materialer. Derudover er det muligt at blive klogere på, hvilke nye materialer og nye slutprodukter DuPont og Distrupol tilbyder deres kunder.

Der vil som skrevet være særligt fokus på fornybare materialer, og det er da også DuPonts hurtigst voksende materialegruppe. Oplægsholdere på seminarene vil bl.a. fortælle om de forskellige produkter, om deres mekaniske egenskaber og illustrere, hvordan materialernes reducerede CO2-udslip bliver vurderet over materialets livscyklus.

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Få ny viden og plej dit netværk

Søren F. Iversen fra DuPont håber, at mange plast- og designinteresserede har tid og lyst til at deltage i et af seminarene:

– Der sker en masse nyt inden for plastens verden, og vi samler en række førende eksperter, som bl.a. vil fortælle om fornybare materialer og design. Til vores seminarer bliver der også rig mulighed for at netværke med kolleger fra branchen, og vi håber naturligvis på at kunne samle rigtig mange deltagere til nogle udbytterige arrangementer.

På programmet er bl.a. en designer fra DuPont, der vil fortælle om virksomhedens innovationscenter:

Tilmelding og praktiske detaljer

De to seminarer foregår begge i tidsrummet 8.30 til 14.15, og tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Yderligere information om det fulde program og praktiske detaljer fås ved at kontakte Søren F. Iversen – 5143 0444 – soren.f.iversen@DuPont.com.

Seneste frist for tilmelding er den 18. september, og det sker ved at sende en besked til ovenstående emailadresse.