Ny ftalatvejledning til danske virksomheder

Ikke-kategoriseret

En ny vejledning skal hjælpe virksomheder med at undgå problematiske ftalater i deres produkter. Vejledningen er udarbejdet i et samarbejde mellem Miljøstyrelsen og repræsentanter fra brancheorganisationerne DI, Dansk Erhverv, DI ITEK, BFE, Batteriforeningen, ITB og FEHA.

Del:

Vejledningen henvender sig til virksomheder, som markedsfører produkter enten til erhverv eller private forbrugere i Danmark.

Målgruppen er indkøbere, detailhandlere og distributører i danske og udenlandske virksomheder, som importerer eller eksportere varer til og fra Danmark. 

Download: 

Vejledning til virksomhed om ftalater (dansk)

 

– Vejledning til virksomhed om ftalater (engelsk)

I vejledningen kan virksomhederne finde hjælp til at komme i gang med den proces, der skal sikre, at de problematiske ftalater kan undgås.

Den giver blandt andet råd til, hvad man kan gøre i forhold til sine leverandører. For eksempel hvordan den nødvendige dialog med leverandøren kan gribes an.

LÆS OGSÅ: Fakta om PVC og ftalater

 

I vejledningen findes også en guide til indkøbere, der kan hjælpe dem med at identificere produkter med de problematiske ftalater. Samtidig gennemgår den, hvilke krav der skal overholdes, når produkterne markedsføres.

 

Vejledningen er udarbejdet i et samarbejde mellem Miljøstyrelsen og repræsentanter fra brancheorganisationerne DI, Dansk Erhverv, DI ITEK, BFE, Batteriforeningen, ITB og FEHA. Vejledningen findes både på dansk og på engelsk. 

 

###REKLAME###