Sky-Light modtager iværksætterpris

Ikke-kategoriseret

Varde Erhvervs- og Turistråd uddeler på årlig basis Initiativ- og iværksætterprisen til en af kommunens virksomheder. Tidligere på ugen blev prisen uddelt til den familieejede emballagevirksomhed Sky-Light A/S.

Del:

Formanden for Varde Erhvervs- og Turistråd, Finn Christensen, lagde ikke skjul på, at han er meget imponeret over Sky-Light A/S, da han tidligere på ugen overrakte organisationens Initiativ- og iværksætterpris 2014 til plastvirksomheden:

– Vi har valgt en virksomhed, som i særlig grad er dedikeret til vort område og udtrykker stolthed ved at være hjemmehørende i Varde. Virksomheden er internationalt tænkende og henter en stor del af sin omsætning uden for landets grænser med Norge, Sverige og Tyskland som de største eksportmarkeder.

Ifølge Finn Christensen er det særligt virksomhedens evne til at tænke innovativt i forholdet til markedet, der sikrede Sky-Light A/S prisen:

– Sky-Light har gennem årene vist bemærkelsesværdige evner både i forhold til at tilpasse sig, når det var nødvendigt, tænke nyt, udvide og udvikle, når markedsmulighederne viste potentiale og positive tendenser. Virksomheden har senest investeret særdeles offensivt og tager i foråret en ny produktionslinje – linje 4 – i brug og forøger samtidig både sit produktprogram og sin kapacitet med 50 %.

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Ejer dedikerede prisen til sin afdøde far

Initiativ- og iværksætterprisen 2014 blev modtaget af Søren Kjær Larsen, der er leder og ejer af Sky-Light A/S. Søren Kjær Larsen benyttede lejligheden til at dedikere prisen til sin far Svend Erling Larsen, der tidligere stået i spidsen for virksomheden. Svend Erling Larsen afgik ved døden i lørdags, men Søren Kjær Larsen havde dog nået at fortælle om prisen:

– Far nåede at få at vide, vi fik prisen, så kan kunne glæde sig over det. Min far var udover at være en dygtig leder, også et stort familiemenneske.

Derudover takkede Søren Kjær Larsen også virksomhedens mange medarbejdere for deres indsats:

– Uden vore medarbejdere var vi ingenting. Jeg vil også gerne takke kommunens sagsbehandling. Da vi besluttede os for en udvidelse, så tog det ikke lang tid at få grønt lys fra kommunen, og finansieringen var også hurtigt på plads.

Sky-Light A/S omsætter i dag for ca. 200 millioner kroner og har over 100 ansatte.