Kompositsektionens Forsknings- og Uddannelsespris 2013

Ikke-kategoriseret

Plastindustrien i Danmark, sektionen for kompositmaterialer, efterlyser hermed kandidater til Kompositsektionens Forsknings- og Uddannelsespris 2013. Prisen består af en rejse til den førende kompositmesse ”JEC Composites” i Paris den 11.-13. marts 2014 (flyrejse, messeadgang, ophold og 300 € i lommepenge) inkl. deltagelse i Kompositsektionens middag.

Del:

Prisen bliver uddelt til talentfulde studerende fra universiteter og ingeniørhøjskoler samt studerende fra landets arkitekt- og designskoler, der har fuldendt et afgangsprojekt i 2013. Formålet med prisen er at fremme kendskabet og interessen for kompositmaterialer blandt studerende og samtidig styrke samarbejdet med landets uddannelsesinstitutioner.

Download retningslinjer:

De studerende skal i deres afgangsprojekt have arbejdet med anvendelse af kompositmaterialer og/eller sandwichkonstruktioner som et væsentligt element i projektet.

Prisen består af en rejse til den førende kompositmesse ”JEC Composites” i Paris den 11.-13. marts 2014 (flyrejse, messeadgang, ophold og 300 € i lommepenge) inkl. deltagelse i Kompositsektionens middag, som finder sted den 11. marts i forbindelse med opholdet.

Prisen kan alternativt ombyttes til et kontant totalbeløb (7.500 kr.).

 
Kreativitet og nyhedsværdi

Kandidater til Forsknings- og Uddannelsesprisen 2013 skal indstilles senest 24. januar 2014 af hovedvejlederen med en kort begrundelse. Bedømmelsesudvalget for tildeling af prisen består af Kompositsektionens bestyrelse.

Der vil blive lagt vægt på kreativitet samt originale ideer med en væsentlig nyhedsværdi i projektets resultater. Der vil desuden blive lagt vægt på eventuelt indhold af elementer, der kan danne grundlag for en fremtidig udvikling. Det vil også blive tillagt væsentlig betydning, at projektet har frembragt resultater af bred betydning for kompositindustrien

 

Projektrapporten skal vidne om et gennemført, veldisponeret og professionelt arbejde og være bedømt til en karakter væsentligt over middel.

Læs mere om kompositsektionen og F&U prisen på: www.plast.dk/sektioner/kompositsektionen

Indstilling af kandidater skal senest 24. januar 2014 sendes til:

Helle Fabiansen, Plastindustrien i Danmark, e-mail: hf@plast.dk.