Få det bedre når I arbejder med plast

Ikke-kategoriseret

Der er nu hjælp at hente for virksomheder i plast-, glas- og betonindustrien, der ønsker at forbedre deres arbejdsmiljø. Der er netop lanceret en forebyggelsespakke, der trin for trin beskriver, hvordan plast-, glas- og betonvirksomheder kan forebygge tunge løft, dårlige arbejdsstillinger og styrke trivslen.

Del:

Af Lars Friis Farsøe

I plast-, glas- og betonindustrien kan der være arbejdssituationer, hvor medarbejderne i produktionen ikke får løftet hensigtsmæssigt, og hvor arbejdsstillingerne kan blive bedre. 

En forebyggelsespakke giver plast-, glas- og betonvirksomheder mulighed for at skabe bedre arbejdssituationer, så medarbejderne skåner kroppen. Der er også gode råd til, hvordan trivslen på arbejdspladsen øges. Herudover er der forslag til, hvordan elastikøvelser kan indgå som en del af hverdagen.

Der er udviklet to versioner af forebyggelsespakken til virksomheder i branchen ”Plast, glas og beton”. Den ene forebyggelsespakke henvender sig primært til virksomheder i plastindustrien, mens den anden forebyggelsespakke primært henvender sig til betonindustrien. Begge forebyggelsespakker giver mulighed for at vælge løsninger, der passer til netop jeres virksomhed.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Sådan søger virksomhederne

Pakkerne søger man gennem Fonden for Forebyggelse og Fastholdelse. Der er ingen ansøgningsfrister, så virksomheder kan ansøge løbende fra 2. januar 2014. Virksomheder skal søge digitalt ved at udfylde et ansøgningsskemawww.forebyggelsesfonden.dk. Her er der også mere information om pakkerne.  

Forebyggelsespakkerne er primært udviklet til virksomheder med op til 19 medarbejdere og en leder. Alle virksomheder kan dog – uanset størrelse – søge, hvis de er registreret under branchen Plast, glas og beton.