Ny salgsdirektør tiltræder i Nortec-Cannon A/S

Ikke-kategoriseret

Maskinleverandøren Nortec-Cannon A/S fik 2. december ny ansvarlig for firmaets salgsaktiviteter i form af Ralf Godbey. Ralf Godbey bliver også delejer i virksomheden, og han indtræder samtidig som medlem i bestyrelsen.

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

Ralf Godbey kommer fra en stilling hos Engel Danmark, Sverige og Norge, hvor han siden 2008 har været administrerende direktør. Tidligere har han været ansat i virksomheder som bl.a. Buhl Automation, MOOG Inc. og Andertech Plasteknik. 

Læs mere om virksomheden: 
 

Hans målsætning er bl.a. at fremme et proaktivt kunde- og partnerengagement, der skal sikre og udbygge Nortec-Cannons markedsposition med mere end 700 leverede anlæg. Dette arbejde skal ske i tæt samarbejde med staben af medarbejdere i firmaet.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Erfaringen er værdifuld

Den administrerende direktør for Nortec-Cannon A/S, Thomas Olkjær, fremhæver især Ralf Godbeys erfaring fra branchen som en fordel for virksomheden: 

– Nortec-Cannon A/S har siden 1969 opretholdt og udbygget en stærk position i plastindustrien, og vi glæder os meget til at udvide yderligere indenfor denne branche. Ralf Godbeys store erfaring, bliver et værdifuldt aktiv for Nortec-Cannon A/S , og jeg er sikker på, at Ralf vil introducere nye initiativer og være den drivende kraft i at skabe et succesfuldt og effektivt salgsteam med høj medarbejdertilfredshed og til vores kunders udelte tilfredshed.

Nortec-Cannon A/S har i mere end fyrre år repræsenteret den Cannon gruppe i de nordiske og baltiske lande. Virksomheden er specialister inden for produktion med polyurethan, termoformning, dosering og CNC-styrede trim- og bearbejdnings-maskiner.