To store danske maskinleverandører fusionerer

Ikke-kategoriseret

SEMEX Plastmaskiner Aps og SAXE Group A/S danner nu sammen virksomheden SAXE Semex A/S. Baggrunden er ønsket om hele tiden at kunne yde kunderne en bedre service og et bredere udvalg af udstyr. Det fortæller administrerende direktør for den ny fusion, Mikkel Enevoldsen.

Del:

Af Asbjørn Lindsø.

 

Læs mere:

 

Besøg www.saxesemex.dk.

 

De to fremadstormende danske maskinvirksomheder, SEMEX Plastmaskiner ApS og SAXE Group A/S fusionerer og danner sammen SAXE Semex A/S.

Med virkning fra oktober er Ulrik Gert Nielsen, ejer af SAXE Group, og direktør Mikkel Enevoldsen fra SEMEX Plastmaskiner ApS nemlig blevet enige om et samarbejde.

Mikkel Envoldsen er administrende direktør i den ny fusion. Han garanterer, at samarbejdet bliver til gavn for både kunder, leverandører og virksomhederne:

– Baggrunden for fusionen er ønsket om hele tiden at kunne yde kunderne en endnu bedre service og et bredere udvalg af udstyr fra en lang række leverandører. Vi har gennem længere tid kendt Ulrik og SAXE Group som en yderst kompetent samarbejdspartner, og det lå derfor naturligt for at forene vores kræfter i et nyt selskab, siger Mikkel Enevoldsen.

En mere helstøbt partner

Mikkel Enevoldsen siger videre:

– Sammen med Ulrik og hans hold af sælgere – og ikke mindst teknikere – vil kunderne opleve en mere helstøbt partner, både når det gælder projektering, teknisk vejledning ved nyinvesteringer og service.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Ulrik Gert Nielsen fra SAXE Group A/S siger om sammenlægningen

– Denne fusion er til gavn for begge virksomheder, hvor den daglige drift af SAXE Semex, under Mikkel Enevoldsens ledelse, kombineret med vores erfaringer, gør at vi har langt bedre muligheder for at udvikle os, og samtidig tage den internationale konkurrence op.

SEMEX Plastmaskiner findes stadig

Mikkels far, Søren Enevoldsen, der i 1973 grundlagde SEMEX Plastmaskiner, fortsætter med at arbejde for SEMEX Plastmaskiner ApS. Dermed forbliver salget af brugte maskiner og udstyr i SEMEX Plastmaskiner ApS under ledelse af Søren Enevoldsen.

I SAXE Semex A/S vil hovedaktiviteterne ligge inden for ekstrudering, flaskeblæsning og følgeudstyr. Der er ikke ændringer i, hvilke agenturer virksomheden repræsenterer, og det vil fortsat være Mikkel Enevoldsen, der varetager repræsentationen af agenturerne.