Temamøde: Hvad er grøn emballage?

Den 11. december afholder Teknologisk Institut et gratis temamøde i Odense, der gennem forskellige diskussionsoplæg sætter fokus på temaet grøn emballage. Blandt oplægsholderne er bl.a. repræsentanter fra Arla Foods, COOP, Ecopax og Teknologisk Institut.

Del:

I dag bliver kun 22 % af husholdningsaffald genbrugt, og det er langt fra nok. Med regeringens nye ressourcestrategi 2013 skal vi i fremtiden forbrænde mindre, og regeringen vil have os til at genbruge 50 % af vores affald.

Emballagen har et liv før den bliver affald, men hvordan skal den se ud i fremtiden for både at være funktionel og nedbringe ressourceforbruget?

På temadagen vil vi se holistisk på miljø og emballage, og spørge os selv hvad som egentlig gør en emballage grøn? Dagen vil byde på diskussionsoplæg omkring forbruger indsigt, design, madspild, genbrugsmaterialer og biomaterialer til fødevarekontakt og overordnet hvorfor det giver mening at tænke i grøn emballage fra et virksomhedssynspunkt. Der vil desuden være rig mulighed for at deltage i den åbne debat løbende.

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Fire forskellige oplægsholdere er på programmet 

Følgende oplægsholdere er på plakaten:

  • Grøn emballagestrategi fra et virksomhedssynspunkt v. Jan D. Johannesen, Sustainability Director, Arla Foods
  • Hvordan grøn emballage giver værdi til forbrugerne v. Signe D. Frese, Programchef for miljø og klima, Coop
  • Biomaterialer og genbrugsmaterialer til fødevarer v. Jesper Servé, Direktør, Ecoxpac
  • Fremtidens udfordringer og muligheder – åbent debat oplæg v. Helle Antvorskov, Senior konsulent, Teknologisk Institut

Mød derfor op til Teknologisk Instituts gratis temadag om miljø og emballage d. 11. december 2013 i Odense. Arrangementet varer fra kl. 11.00-16.00, og det bliver afholdt på adressen Forskerparken 10F, 5230 Odense M, 1. sal, lokale Innovatarium.