Skal du genforhandle din elaftale? Plastindustrien kan hjælpe dig med at spare penge

Ikke-kategoriseret

Sammen med Energi Danmark tilbyder Plastindustrien en elaftale, der kan give medlemsvirksomhederne store besparelser. Står du lige nu og skal genforhandle din egen aftale, så bør du overveje at tage kontakt til Energi Danmark. Der er penge at spare for alle.

Del:

Af Asbjørn Lindsø.

Mere information:

 

Læs mere om aftalen mellem Plastindustrien og Energi Danmark.

 

Elmarkedet har over de senere år udviklet sig til en meget kompleks størrelse. Kompleksiteten kommer både fra en uforudsigelig prisudvikling samt et broget og indviklet produktudbud fra el-handlerne. 

For at sikre at du som medlem af Plastindustrien får udnyttet elmarkedet optimalt, har Plastindustrien indgået en rammeaftale med Energi Danmark. Rammeaftalen indeholder forskellige elementer til at nedbringe elregningen.

Alle kan spare penge

I forbindelse med årsskiftet står mange plastvirksomheder over for at skulle genforhandle aftaler med deres elselskaber. Her er der rigtig god grund til at konsultere Energi Danmark, for Plastindustriens aftale sikrer, at der besparelser for alle:

Kontakt Energi Danmark:

 

Ring til Energi Danmark, spørg efter
Kundebordet og oplys dit medlemskab i Plastindustrien – så sørger de for at sende en konsulent ud til dig.
 
Tlf.: 87 42 62 62
 

 

– Der er stor forskel på hvor meget – men der er penge at spare for alle. Det viser de beregninger, vi lavede i forbindelse med, at aftalen blev indgået. Eksisterende kunder hos Energi Danmark kan spare lidt, mens medlemmer, som har en uhensigtsmæssig aftale, kan spare op til 15 øre pr. kWh, fortæller chef for virksomhedsudvikling i Plastindustrien Claus Henriksen.

Fordelene vil være størst for de små og mellemstore virksomheder. Priserne på el er normal uafhængige af forbrugets størrelse. Plastindustriens aftale giver mulighed for at købe til samme pris som de helt store aftagere.

Få kompetent rådgivning

Energi Danmark aflægger konsulentbesøg hos det enkelte medlem. Besøget skal give en vurdering af, om medlemmet i dag udnytter markedet optimalt.

Besøget indeholder:

  • vurdering af eksisterende indkøbsaftale.

  • rådgivning om udnyttelse af de store prisforskelle over døgnet.

  • vurdering af risikoprofil og rådgivning om købsaftaler.

  • rådgivning om gennemførelse af energibesparende tiltag.

###REKLAME###