Ni voksne plastmagere gik ud med ni i gennemsnit

Ikke-kategoriseret

Der var smil og højt humør den 11. oktober på AMU SYD i Ribe, da der blev afholdt officiel svendeprøveafslutning for ni voksne plastmagere. En af de nyuddannede plastmagersvende fik også tildelt en ærefuld bronzemedalje som et bevis på at have gennemført uddannelsen med et karaktergennemsnit på over 10,5. 

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

Den 11. oktober blev der afholdt en velbesøgt svendeprøveafslutning for ni voksne plastmagersvende på AMU SYD Plast i Ribe. Svendeprøveafslutningen var kulminationen på den fire dage lange svendeprøve, hvor elevernes kompetencer blev testet til det yderste.

En af eleverne, Thomas Sig Jensen fra Gibo Plast, formåede endda at få tildelt en bronzemedalje til svendeprøveafslutningen, da han endte med et samlet karaktergennemsnit på over 10,5. I den forbindelse er det også værd at nævne, at Thomas Sig Jensen gennemførte sin svendeprøve med et smertefuldt hold i ryggen, hvilket blot gør præstationen endnu mere imponerende.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Blandt talerne til svendeprøveafslutningen var bl.a. uddannelseschef Henrik Mortensen og Henry Andersen fra 3F. Sidstnævnte stod for overrækkelsen af bronzemedaljen til Thomas Sig Jensen.

Derudover var Anders Ravnskjær, som er director for global moulding standards i LEGO og formand for Plastindustriens uddannelsesudvalg, også på talerstolen. I sit indlæg lagde Anders Ravnskjær vægt på vigtigheden af, at der løbende bliver uddannet voksne plastmagere, der er i stand til at imødekomme virksomhedernes stigende behov for kvalificeret arbejdskraft.

Endelig tog Claus Roth Nielsen, konsulent hos AMU SYD, også ordet og roste eleverne for deres flotte resultater og nyerhvervede kompetencer.