Netværksdag 2013: Fremtiden starter nu!

Ikke-kategoriseret

På Plastindustriens årlige Netværksdag den 14. novemberkigger vi i krystalkuglen og stiller skarpt på fremtiden – både på kort og på lang sigt. Vores succes som plastvirksomheder er i høj grad afhængig af, at vi ved, hvad fremtiden bringer. 

Del:

Af Asbjørn Lindsø, Plastindustrien.

Fremtiden starter nu! Det er overskriften for årets Netværksdag i Plastindustrien. Arrangementet sætter fokus på, hvordan danske plastvirksomheder kan forberede sig bedst muligt på fremtiden. 

 

Netværksdagen løber af stabelen den 14. november, og som det efterhånden er en tradition, finder den også i år sted på det flotte Hindsgavl Slot ved Middelfart.     

Chef for virksomhedsudvikling i Plastindustrien Claus Henriksen siger om arrangementet:

– Vi sætter fokus fremtidens plastvirksomhed med en række meget aktuelle og forskellige oplæg. En fælles pointe på tværs af oplæggene er, at fremtiden ofte kommer, før vi regner med, og at det er vigtigt at være på forkant med udviklingen. Det er uanset, om vi taler om produktivitet, et forestående generationsskifte eller ændret ejerform  i din virksomhed, bankernes finansielle krav eller udviklingen inde for 3D print. Deltager du på Netværksdagen i år, så styrker du dine muligheder for at være på forkant.

Han siger videre om arrangementet:

– Udover de spændende oplæg, så er Netværksdagen også en fantastisk mulighed for at møde både dine eksisterende og kommende leverandører og kunder og i det hele taget vende løst og fast med dine kolleger i branchen. Vi har tradition for et solidt fremmøde, og det regner vi også med i år.