Jubilæumsarrangement: Plastmageruddannelsen fylder 25 år

Ikke-kategoriseret

Den 10. december er du inviteret til at deltage i et stort jubilæumsarrangement på Den jydske Haandværkerskole i anledning af, at plastmageruddannelsen i år fylder 25 år. Tilmelding til arrangementet sker via Plast.dk, og sidste tilmeldingsfrist er den 29. november. Til arrangementet vil der være rig mulighed for at netværke.

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

For 25 år siden satte de første plastmagere sig på skolebænken, og derfor bliver alle sejl sat ind for at holde et stort jubilæumsarrangement den 10. december på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten. 

Tilmeld dig her!

Hvornår: 

Den 10. december 2013 kl. 14-16.

 

Pris: 

Det er gratis at deltage i arrangementet.

 

Hvor: 

Den jydske Haandværkerskole, Ellemosevej 25, 8370 Hadsten. 

 

De taler til jubilæet:

  • Anders Ravnskær, director for global moulding standards i LEGO og formand for Plastindustriens uddannelsesudvalg.
  • Henrik Øelund, direktør, DjH
  • Johnny Iversen, fabriks- og logistikchef, Uponor. Udlært plastmager

 

Alle plastbranchens virksomheder er inviteret til at deltage i arrangementet i lighed med alle udlærte plastmagere, og andre personer som på forskellig vis har været tilknyttet uddannelsen. Dermed vil der også være rig mulighed for at netværke uformelt med arrangements øvrige deltagere.

I dag bliver der uddannet voksenplastmagere hos AMU Syd i Ribe, mens den traditionelle erhvervsuddannelse foregår på netop Den jydske Haandværkerskole. Siden uddannelsens start for 25 år siden har omkring 1.600 gennemført uddannelsen.

Plastmageruddannelsen har givet branchen et forspring

Programmet er endnu ikke fastlagt i detaljer, men sikkert er det, at der vil være forskellige oplæg, som belyser uddannelsens fortid, nutid og fremtid. Blandt talerne til jubilæet er Anders Ravnskær, der er director for global moulding standards i LEGO og formand for Plastindustriens uddannelsesudvalg.

Anders Ravnskjær er ikke i tvivl om, at plastmageruddannelsen har tilført noget helt særligt til den danske plastbranche gennem de seneste 25 år:

– Plastmageruddannelsen er med til at give plastbranchen i Danmark et klart kompetencemæssigt forspring i forhold til de lande, vi er i konkurrence med.  Det er svært at forestille, hvordan branchen ville se ud i dag, hvis ikke det var for de mange dygtige plastmagere, der hver dag gør en forskel i deres virksomheder. Den lille succeshistorie har nu 25 år på bagen. Det synes jeg kalder på en fejring, og det håber jeg, at så mange af plastindustriens virksomheder som muligt vil være med til den 10. december i Hadsten.

###REKLAME###