Deltag i ArbejdsmiljøRoadshow 2014

Ikke-kategoriseret

Fra den 20. januar 2014 og tre uger frem gennemfører  Metal- og Maskinindustriens Arbejdsmiljøudvalg v.  Dansk Industri, CO-industri og Lederne møderækken: ”ArbejdsmiljøRoadshow 2014”. Møderne bliver afviklet over hele landet og i tidsrummet fra 12.00-15.00.  

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

Så er der igen mulighed for at få friske input til hvordan virksomhederne kan tage fat på at få løst uhensigtsmæssige arbejdsmiljøforhold, og få gode ideer til forbedringer af de eksisterende arbejdsmiljøforhold. 

Læs mere om program og tilmelding: 
 

Fra den 20. januar 2014 og tre uger frem gennemfører Metal- og Maskinindustriens Arbejdsmiljøudvalg v. Dansk Industri, CO-industri og Lederne møderækken: ”ArbejdsmiljøRoadshow 2014”. Møderne bliver afviklet i tidsrummet fra kl. 12:00 til 15:00.

På møderne bliver en række nye materiale til brug i virksomhedernes arbejdsmiljøindsats præsenteret. 

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Temaerne for Roadshowet i 2014

Roadshowet bringer en række forskellige temaer på banen, bl.a.:

  • Status på arbejdsmiljøet i industrien
  • Forandringer og arbejdsmiljø
  • Arbejdsmiljøuddannelse og efteruddannelse 
  • Arbejdsmiljødrøftelse som strategisk værktøj 
  • Eksem og hudallergi

Herudover bliver der på møderne også udleveret en række populære materialer (vejledninger og værktøjer) fra I-BAR, som er relevante ved anvendelse i det daglige arbejdsmiljøarbejde. 

Møderne er specielt henvendt til arbejdsgivere, ledere, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter fra industriens brancher, men også repræsentanter fra andre brancher er velkomne. Det samme gælder rådgivere, myndigheder og undervisere på erhvervsuddannelsescentre.

Deltagelse er gratis