Stäubli vil optimere produktionen hos danske sprøjtestøbere

Ikke-kategoriseret

På K-messen har du muligheden for at opleve Stäublis mange bud på, hvordan sprøjtestøbning kan gøres smartere. Stäublis danske salgschef mener, at virksomhedens løsninger kan gøre meget for at optimere produktionen hos de danske sprøjtestøbere.

Del:

Af Asbjørn Lindsø.

Mød Stäublis danske salgschef på K-messen:
Stäublis danske salsgschef Niels Henrik Kristensen er til stede på K-messen mandag og tirsdag i uge 43 (den 21. og 22. oktober). Han kan træffes efter aftale på messestanden.
 
Tlf.: +45 51 97 95 20
 

Ved stand 11 i hal 11 på årets K-messe finder du en bred vifte af produkter til automatisering af sprøjtestøbemaskiner. Her udstiller nemlig de to Stäubli-divisioner Stäubli Connectors og Stäubli Robotics.

Du vil bl.a. kunne opleve

  • Systemer til automatisk værktøjsskift
  • Forskellige robotserier
  • Brugervenlige softwaresystemer
  • Avanceret koblingsteknologi

Stäubli har til lejligheden skabt en demonstrationsmodel, der viser hvor hurtigt og let, virksomhedens løsninger kan skifte selv meget tunge sprøjtestøbeværktøjer.

LÆS OGSÅ: Ny multikobling fra Stäubli eliminerer spild

LÆS OGSÅ: Det er tid til K-messe: Verdens største plastshow starter i morgen

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Dansk salgschef: Stort potentiale for dansk forbedring

Stäublis interesser i Danmark bliver varetaget og serviceret lokalt igennem virksomhedens danske salgschef Niels Henrik Kristensen. Han har gennem de sidste tre år besøgt de fleste danske sprøjtestøbevirksomheder, og han mener, at der stadig er et stort potentiale for at gøre tingene anderledes og smartere. Niels Henrik Kristensen siger:

– Der er masser af muligheder for produktion i Danmark – også for sprøjtestøbevirksomheder. Men man skal turde investere, så man hele tiden går forrest. Stäubli har forudsætningerne og hele det tekniske setup, til at kunne hjælpe plastindustrien i Danmark til øget vækst.