Randers-virksomhed udvider med 3.000 m2

Ikke-kategoriseret

Hos Vink Plast er der fuld gang både i produktionen og i byggeriet af nye faciliteter. Med en udvidelse på 3.000 m2 samler virksomheden nu alle aktiviteter på en adresse.

Del:

Af Asbjørn Lindsø.

Vink Plast ApS i Randers har øget omsætningen markant over de senere år og omsatte sidste år for over 276. mio. kr. Også indtjeningener pæn. Virksomheden har de sidste to år leveret overskud på omkring 13,5 mio. kr.

Nu udvider virksomheden så også med 3.000 m2 lagerplads. Byggeriet af nye lokaler blev påbegyndt i foråret 2013 og forventes at stå klar til indflytning i starten af det nye år. Herefter flytter DUKA ventilation, der en del af Vink Gruppen, hjem til de øvrige afdelinger i Vink Plast.

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Øget aktivitetsniveau kræver mere plads

Vink Plast har gennem de seneste år støt øget aktiviteten inden for både byggeri-, reklame- og industrisegmenterne samtidig med, at også DUKA ventilation har god fremgang. Det har løbende øget kravene til både produktions- og lagerkapacitet. Med bygningen af de 3.000 m2 nye lagerlokaler opfyldes muligheden for at øge både lager- og produktionskapaciteten. Vink Plast flytter således dele af det nuværende lager til de nybyggede lokaler og udvider produktionen i de tidligere lagerlokaler.

– Det har gennem en længere årrække været et stort ønske igen at kunne samle alle medarbejdere på samme adresse. Det er vigtigt både i forhold til arbejdet med udviklingen af Vink Plast og samarbejdet med vores kunder, siger adm. direktør Walter Blunck fra Vink Plast.

Løbende udbygning

– Og vores ambitioner stopper ikke her, siger Walter Blunck. Han fortsætter:

– Vores succesfulde introduktion af nye produkter i alle segmenter har skabt et godt fundament for en fortsat positiv udvikling. Vi har således et strategisk ønske om løbende at videreudbygge produktionen.

I byggeriets startfase i foråret 2013 arbejdede entreprenører med at sikre fundamentet for de kommende lagerhaller hos Vink Plast, da grunden er noget gyngende. Det krævende, at mange lange pæle blev hamret i undergrunden for at forankre fundamentet solidt.

Nu er så selve opførelsen af de nye bygninger i fuld gang, og der holdes rejsegilde fredag den 11. oktober kl. 13. Her glæder Vink Plast sig til at se venner af huset.