PUR-sektionen deltog på en velbesøgt Building Green-messe

Ikke-kategoriseret

4.168 besøgende kiggede ind på Building Green-messen i Forum, og det en fremgang på hele 38 procent i forhold til sidste år. Med på messen var også Plastindustriens PUR-sektion, der for andet år i træk havde en selvstændig udstillingsstand. Hovedbudskabet var, at polyurethan er en energieffektiv isoleringsløsning.

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

I midten af oktober blev der igen afholdt Building Green i Forum, og igen var Plastindustriens aktive PUR-sektion med som udstiller.

Building Green er en relativ ny messe, der sætter fokus på energieffektivt og bæredygtigt byggeri. 130 udstillere, 60 indlægsholdere og over 4.000 besøgende fyldte Forum i København, og dermed var messen vokset markant i omfang i forhold til sidste år.

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Mange blev klogere på PUR

Messens stigende besøgstal resulterede også i, at der i år var ekstra mange besøgende forbi PUR-sektionens udstillingsstand, hvor PUR-sektionens medlemmer havde travlt med at dele informationsmateriale ud og besvare spørgsmål om PUR’s isoleringsevne.

– Polyurethanisolering har en fremragende holdbarhed, og materialet kan anvendes i enhver slags bygning, uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering af eksisterende bygninger. Vi vil gerne have, at flere danske entreprenører får øjnene op for fordelene ved at anvende PUR som en energieffektiv isoleringsløsning, og derfor var det helt naturligt, at vi igen deltog på Building Green-messen, fortæller Thomas Brønnum, der er faglig sekretær for Plastindustriens PUR-sektion.

Med på PUR-sektionens stand var repræsentanter fra DC-System Insulation A/S, Kingspan Insulation, Bayer MaterialScience og Nortec-Cannon A/S.

Næste års messe er i støbeskeen

Arrangørerne af Building Green, IBC Euroforum, er allerede i gang med planlægningen af næste års messe, der bliver afholdt i uge 44, sideløbende med at FN's klimapanel fremlægger sin næste store klimarapport i netop København. 

Ifølge PUR-sektionens faglige sekretær, Thomas Brønnum, så er det blot endnu en kærkommen lejlighed til at fortælle om PUR’s egenskaber:

– Alle typer isolering kan være med til at forbedre bygningers energieffektivitet og reducere CO2-udledningen. PUR gør det bare med et meget højt energimæssigt effektivitetsniveau. Derfor kan PUR-isolering være med til at løse problemet med klimaforandringer på en bæredygtig måde. Derfor er det oplagt, at vi også er med næste år, afrunder faglig sekretær i PUR-sektionen Thomas Brønnum.

Se billeder fra Building Green 2013: