Nye produkter på hylden førte til Nyrupdagen

Ikke-kategoriseret

Den midtsjællandske virksomhed Nyrup Plast afholdte i slutningen af august fagmessen ’Nyrupdagen’ for blot anden gang. I år deltog 30 af virksomhedens underleverandører, som udstillede produkter til kloakering, landbrug, byggeri og vandforsyning. Succesen bliver gentaget til næste år.

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

Nyrup Plast distribuerer et bredt sortiment af plastprodukter til f.eks. regnvandshåndtering, kloakering og landbrug, men da virksomheden sidste år udvidede antallet af produkter, så opstod ideen om at arrangere en årlig fagmesse. Det fortæller Henrik Johansen, der er direktør og medejer af Nyrup Plast:

– I år 2012 fik vi en lang række nye produkter på hylden, og det gjorde faktisk, at vores kunder blev ret nysgerrige og interesserede i at vide mere om vores mange underleverandører. De ville med andre ord gerne se giraffen. Derfor arrangerede vi sidste år Nyrupdagen, hvor vores kunder fik mulighed for at komme i dyb dialog med seriøse leverandører.

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Flere udstillere og stigende besøgstal

I år blev Nyrupdagen så afholdt for anden gang, og meget tyder på, at konceptet er yderst levedygtigt:

– Der var både flere besøgende og flere udstillere i år i forhold til første gang, hvor nogle måske rynkede lidt på næsen. Min fornemmelse er, at mange af vores samarbejdspartnere og kunder havde hørt positive ting om sidste års messe, og derfor ville de i år med deres egne øjne opleve Nyrupdagen. Jeg er sikker på, at alle havde en meget udbytterig dag, og solen skinnede heldigvis også fra en skyfri himmel, fortæller Henrik Johansen, der ejer Nyrup Plast sammen med sin søn Rasmus Mørkenborg.

LÆS OGSÅ: Solen skinnede på Nyrup Plast

Henrik Johansen forsikrer, at Nyrupdagen også bliver afholdt næste år. Dermed tyder meget på, at en tradition er blevet skabt:

-Vi har allerede nu modtaget de første forhåndstilmeldinger fra leverandører, der vil være med igen næste år. Både leverandører og kunder var meget tilfredse med Nyrupdagen i år, så vi er naturligvis også klar i år 2014.