Ny multikobling fra Stäubli eliminerer spild

Ikke-kategoriseret

Stäubli har indført en ny serie af kompakte multikoblinger til temperatur- og kølekredsløb på sprøjtestøbeværktøjer. Det kan helt eliminere spild og hindre forurenende stoffer i at trænge ind i systemet ved indkobling eller frakobling.

Del:

Af Asbjørn Lindsø.

Mød Stäublis danske salgschef på K-messen:
Stäublis danske salsgschef Niels Henrik Kristensen er til stede på K-messen mandag og tirsdag i uge 43 (den 21. og 22. oktober). Han kan træffes efter aftale på messestand 11 i hal 11.
 
Tlf.: +45 51 97 95 20
 

Stäubli er førende i sammenkoblingsteknologi indenfor sprøjtestøbning. De har netop udviklet en ny multikobling til deres brede udvalg af produkter, som specielt er udviklet til plastproduktion på sprøjtestøbemarkedet. Det nye design MCI 209 er en kompakt ”flat faced” multikobling, som kan forbinde op til 10 separate kølekredsløb på sprøjtestøbeværktøjet.

LÆS OGSÅ: Mød Stäubli på K-messen: Stäubli vil optimere produktionen hos danske sprøjtestøbere

LÆS OGSÅ: Det er tid til K-messe: Verdens største plastshow starter i morgen

Den plane flade eliminerer enhver lækage ved tilkobling/frakobling og reducerer derved forbruget af kølevæske. Samtidig sikrer den, at forurenende stoffer ikke trænger ind i kølekredsløbene.

Sikker og effektiv forbindelse

MCI 209-serien giver en sikker og effektiv forbindelse. Et sikkert kodningssystem forhindrer fejl ved tilkobling. Farvekodning og en induktiv sensor gør det endnu mere sikkert. Alle kredsløbene etableres ved kun en operation med et håndtag, der reducerer tiden ved værktøjsskiftet. Den robuste låsemekanisme sikrer kredsløbene.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

MCI 209 er velegnet til både nye og eksisterende sprøjtestøbemaskiner og værktøjsforme samt andre applikationer, hvor væskekredse skal tilkobles og frakobles uden spild. Det kan for eksempel være i den medicinske og farmaceutiske branche.

Stäubli har mange års erfaring i at analysere de kritiske parametre, der skal overvejes for at kunne optimere tilslutninger på værktøj og reducere omstillingstider til et minimum. Som producent af tilkoblings- og opspændings-produkter, der kan reducere skiftetider på værktøjer, har Stäubli en unik mulighed for at kunne analysere behov og anbefale løsninger. Denne ekspertise og viden om koblingsløsninger er tilgængelig fra det tidlige designstadie og sikrer, at de installerede systemer er effektive, nemme at bruge samt at de  kun vil kræve et minimum af vedligeholdelse.