K-messen var en stor succes med over 200.000 deltagere

Ikke-kategoriseret

Verdens største plastmesse – K-messen i Düsseldorf – er netop overstået. Igen i år blev messen en stor succes med over 3200 forskellige udstillere og 218.000 besøgende. Werner Matthias Dornscheidt, CEO for Messe Düsseldorf, mener, at messen dermed cementerede sin position som den vigtigste begivenhed i branchen. Også en række af Plastindustriens medlemmer deltog på K-messen.

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

Der var på forhånd høje forventninger til K-messen i Düsseldorf, som bliver afholdt hvert tredje år, og med 3200 forskellige udstillere (bl.a. råvareproducenter, forarbejdningsvirksomheder og maskinproducenter) og hele 218.000 besøgende, så blev forventninger til fulde indfriet.

De mange besøgende kom fra 120 forskellige lande, og ifølge arrangørerne af K-messen – Messe Düsseldorf – blev der netværket og lukket forretningsaftaler til den helt store guldmedalje.

– Endnu engang bliver det meget tydeligt, at K-messen er og bliver den vigtigste begivenhed i gummi- og plastindustrien. Selv om størrelsen af delegationerne fra enkelte virksomheder faldt en anelse, så kan ingen virksomhed, der fremstiller eller bruger plastvarer, i dag tillade sig at forbigå en så væsentlig messe som vores, udtaler Werner Matthias Dornscheidt, CEO for Messe Düsseldorf.

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Plastindustriens medlemmer var synlige

En lang række af Plastindustriens medlemmer var traditionen tro også med på messen som udstillere. Nedenfor kan du læse omtaler af  produkter og løsninger, som nogle af Plastindustriens medlemmer præsenterede på messen:

Den næste K-messe i Düsseldorf bliver afholdt fra den 19. til den 26. oktober 2016.