Wavin inviterer til regnvandsdag

Den Hammel-baserede virksomhed Wavin inviterer til ’Wavin Water Solution Day 2013’ den 2. oktober, hvor virksomheden sætter fokus på, hvordan vi kan håndtere fremtidens regnvandsudfordringer. Wavin har inviteret fire forskellige regnvandseksperter, og det er gratis at deltage i det faglige arrangement.

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

For tredje år i træk inviterer Wavin til ’Wavin Water Solution Day’, hvor interesserede har mulighed for at blive klogere på de nyeste tendenser og løsninger inden for regnvandshåndtering.

Wavin har inviteret fire regnvandseksperter i form af Birgit Krog Paludan (Birgit Paludan), Vicky Madsen (Skanderborg Forsyning), Jes Clauson-Kaas (HOFOR) og Morten Rungø (DHI), som hver især vil dele ud af deres faglige ekspertise.

LÆS OGSÅ: Grøn tankegang giver Wavin store energibesparelser

Arrangementet finder sted i Wavin Solution Center, hvorfor det også er muligt at blive klogere på de produkter, som Wavin tilbyder i forhold til håndtering af regnvand.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Tilmelding lukker den 23. september

Det koster ikke en krone at deltage i arrangementet, der finder sted i tidsrummet 10.30-16.00 på adressen Wavinvej 1 i Hammel. Endvidere tilbyder Wavin gratis bustransport fra Sjælland og Fyn med opsamlingssteder i Høje Taastrup, Ringsted, Odense og Vejle.