Væksthus Syddanmark afholder innovationsarrangement på plastvirksomhed

Ikke-kategoriseret

Den 3. oktober inviterer Væksthus Syddanmark til gå-hjem-møde, hvor du kan få værdifulde svar på følgende spørgsmål: Hvordan får virksomheden bedre innovationsprocesser? Hvordan inddrager du kunder, medarbejdere og eksterne partnere? Og hvad kræver det af din virksomhed? Arrangementet er gratis, og det bliver afholdt hos ST-PLAST i Esbjerg. 

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

Den 3. oktober har du mulighed for at blive klogere på, hvordan et bedre samarbejde med kunder, medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere kan føre til bedre innovation. Væksthus Syddanmark inviterer til gå-hjem-møde fra 14.00-17.00, og det bliver afholdt hos ST-PLAST i Esbjerg.

Download program: 

 

 

På programmet er bl.a. et oplæg fra netop ST-PLAST, hvor adm. direktør Knud-Erik Skov-Thuesen vil fortælle om, hvordan en plastbakke ikke altid bare er en plastbakke. Knud-Erik Skov-Thuesen vil med andre ord uddybe innovationsprocessen fra idefase til implementering.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Tilmelding er gratis

Det er gratis for alle interesserede at blive tilmeldt mødet, men tilmeldingen skal ske senest den 30. september. Tilmelding sker via dette link.

Gå-hjem-mødet bliver afsluttet med en rundvisning på ST-PLAST.