To ministre besøgte Den jydske Haandværkerskole

Ikke-kategoriseret

Der har ikke været mangel på prominente gæster på Den jydske Haandværkerskole i den seneste tid, hvor de to radikale ministre Margrethe Vestager og Morten Østergaard har været på besøg på skolen i Hadsten. Ministrene fik i forbindelse med besøgene mulighed for at komme helt i øjenhøjde med både elever og undervisere.

Del:

Af Lars Friis Farsøe og DjH.

Morten Østergaard, forsknings- og undervisningsminister, var den første af de radikale topnavne til at besøge Den jydske Haandværkerskole.

Ministeren var især interesseret i det høje niveau skolens lærlinge har, og i at høre om hvordan skolen skaber respekt og stolthed om både fag og institution. Helt konkret mødte Morten Østergaard en del lærlinge og oplevede, at de udviser stor ansvarlighed i de frie rammer, der gives, herunder adgang til lokaler og værksteder 24/7.

Morten Østergård bemærkede, at de velordnede forhold og gode rammer DjH tilbyder eleverne, har stor betydning for studiemiljøet, og det udbytte eleverne får af skoleperioderne.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Margrethe Vestager blev lokket forbi

I starten af september måned var det så indenrigsminister Margrethe Vestagers tur til at tage turen til Hadsten, hvilket skete på baggrund af en positiv anbefaling fra hendes ministerkollega og partifælle Morten Østergaard.

I forbindelse med dette besøg fik Den jydske Haandværkerskole mulighed for at pointere, hvad skolen mener, der skaber en god erhvervsskole, hvor både medarbejdere og elever har en god oplevelse. Grundlæggende handler det om respekt og stolthed både overfor mennesker, fag, uddannelse og uddannelsesinstitution.

Magrethe Vestager sluttede besøget med at pointere, at grundforudsætningen for at opnå et så højt niveau er, at der også er en ledelse, der gør det muligt.

På begge møder blev den kommende erhvervsuddannelsesreform diskuteret med de to politikere.