Teknologisk Institut udnævner ny centerchef for Plasteknologi

Ikke-kategoriseret

Peter Sommer-Larsen tiltrådte den 2. september 2013, som ny centerchef i Center for Plastteknologi på Teknologisk Institut. Peter kommer fra en stilling på DTU som sektionsleder og programleder på området Functional Organic Materials under Institut for Energikonvertering og -lagring.

Del:

Den nye centerchef i Center for Plastteknologi på Teknologisk Institut hedder pr. den 2. september Peter Sommer-Larsen. Han har en uddannelsesbaggrund, der bl.a. indebærer en kandidatgrad i fysisk kemi og en ph.d. fra KU. Derudover har Peter Sommer-Larsen også lang erfaring med at arbejde med mange forskellige emner indenfor plast- og polymerteknologi.

Peter Sommer-Larsen kommer fra en stilling på DTU som sektionsleder og programleder på området Functional Organic Materials under Institut for Energikonvertering og -lagring. På DTU har Peter Sommer-Larsen tillige været med til spin-out af virksomheder fra forskningsmiljøet.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Fokus er på kommerciel forskning

Center for Plastteknologi er et stærkt center på Teknologisk Institut med stort fokus på både kommerciel forretningsudvikling og forsknings- og udviklingsprojekter, som henholdsvis Mads Kogsgaard Hansen og Jens Christiansen står i spidsen for.

Centret sammenkæder udviklingen inden for plast- og polymerteknologi gennem de sidste 50 år. Fra de traditionelle standardiserede fysisk/kemiske analyser og compounderingsopgaver af plastmaterialer til High Tech-materialeudvikling af hybridmaterialer til energiformål og anvendelse inden for såvel rumfart som medicinalindustrien. 

Peter Sommer-Larsen får som ny chef det overordnede ansvar for centrets udvikling og for at bringe den store projektportefølje videre i en kommerciel forretning.