Styrk forretningen med grøn omstilling – og få milliontilskud

Ikke-kategoriseret

Danske virksomheder kan få et tilskud på op til 1,25 millioner kroner via programmet ’Nye Grønne Forretningsmodeller’. I praksis bliver det offentlige tilskudsprogram faciliteret af Deloitte, der inviterer til konferencer i hhv. Aarhus (8/10) og København (9/10), hvor du kan blive klogere på muligheden for at få del i tilskudskronerne. Fire produktionsvirksomheder har allerede fået støtte gennem et pilotprogram, så tilskudsprogrammet er yderst relevant for Plastindustriens medlemmer.

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

Igennem tilskudsprogrammet ’Nye Grønne Forretningsmodeller’ kan danske virksomheder få tilskud til at udvikle en grøn forretningsmodel med business case og forretningsplan. Konkret kan virksomhederne få økonomisk støtte på op til 1,25 millioner kroner til teknisk, juridisk, finansiel og anden relevant rådgivning samt støtte til test og implementering af forretningsmodellen i markedet. 

Læs mere om tilskudsprogrammet og konferencerne:

 

I praksis er det Deloitte, der faciliterer tilskudsprogrammet, og i den forbindelse inviterer Deloitte til konferencer i hhv. Aarhus (8/10) og København (9/10), hvor man kan få en grundig indføring i, hvordan man får glæde af de aktuelle økonomiske tilskud.

– Jeg er glad for at kunne invitere Plastindustriens medlemmer til at deltage i programmet og i konferencerne. Jeg håber, at der er danske plastvirksomheder, som er interesserede i at udvikle nye grønne forretningsmodeller til fordel for både miljøet og bundlinjen, fortæller Karen Sørensen, Assistant Manager hos Deloitte, der er tovholder på konferencerne og tilskudsprogrammet.

Det er gratis at deltage i konferencerne, hvor man får en grundig indføring i, hvordan man får gavn af de aktuelle økonomiske tilskudsmuligheder.

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Produktionsvirksomheder er med i pilotprogram

Deloitte har allerede faciliteret et pilotprogram, der har testet konceptet med udvikling af grønne forretningsmodeller, og i pilotprogrammet er en række virksomheder gået i gang med at teste og implementere deres nye forretningsmodel i markedet. Blandt de medvirkende aktører i pilotprogrammet er også fire produktionsvirksomheder:

– Vi har fire produktionsvirksomheder med i pilotprogrammet, og det er jo bare med til at understrege, at tilskudsprogrammet også er relevant for plastvirksomheder. De produktionsvirksomheder, der er med i pilotprojektet, de arbejder bl.a. med take-back-systemer, leasing-koncepter og optimering af produktionsprocesser med mindre ressourceforbrug til følge, udtaler Karen Sørensen, Deloitte.

På de to konferencer har du mulighed for at høre mere om virksomhedernes konkrete erfaringer fra pilotprojektet. Sidste frist for at sende en ansøgning til programmet ’Nye Grønne Forretningsmodeller’ er den 29. oktober kl. 12.00.

Se video om tilskudsprogrammet: