PUR-sektionen inviterer til seminar

Ikke-kategoriseret

PUR SEMINAR 2013 tilbyder et ideelt forum til at lære meget mere om polyurethaner. Både om PUR-formuleringer, procesteknologier, maskiner og udstyr, anvendelser, design, markeder og naturligvis sikkerheden omkring polyurethanproduktion. Seminaret foregår den 5.-6. november på AMU Syd i Ribe og er perfekt til dem, der er nye i branchen eller har brug for genopfriskning.

Del:

Af Thomas Brønnum.

Når du sætter dig ind i din bil, åbner et køleskab, ligger i en hospitalsseng eller tager et par sportssko på, så er det meget sandsynligt, at dele af disse almindelige og moderne hverdagsting indeholder polyurethan. Jo, polyurethan er et særdeles alsidigt materiale med værdifulde egenskaber når det gælder termisk ydeevne, styrke, holdbarhed og komfort.

 

Tilmeld dig her!
Læs mere om arrangementet:

 

 

 

Den 5.-6. november inviterer Plastindustriens PUR-sektion til et seminar om materialet på AMU Syd i Ribe. Det gør de i sai samarbejde med PUR-grupperne i Sverige og Norge.

PUR SEMINAR 2013 tilbyder et ideelt forum til at lære meget mere om polyurethaner. Både om PUR-formuleringer, procesteknologier, maskiner og udstyr, anvendelser, design, markeder og naturligvis sikkerheden omkring polyurethanproduktion. PUR-seminaret er perfekt til dem, der er nye i branchen eller simpelthen har brug for genopfriskning. Det er sket meget siden sidste PUR-seminar på AMU Syd for godt tre år siden.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Uanset om du er tekniker engageret i produktion eller materiale- og procesudvikling, er kvalitetschef eller involveret i teknisk salg og marketing og som ønsker en større forståelse af, hvad polyurethan står for og kan tilbyde, eller i øjeblikket arbejder med andre plastmaterialer, dækker dette seminar det meste af det grundlæggende, du har brug for at vide.

Alle foredragsholderne er eksperter på deres område og har mange års erfaringer inden for polyurethanbranchen.