Albis Plastic bygger nyt i Kina

Ikke-kategoriseret

Den internationale plastvirksomhed Albis Plastic, der i Danmark holder til i Nivå, har for nylig åbnet virksomhedens første produktionsanlæg i Kina. Det nye produktionsanlæg blev indviet ved en større ceremoni med repræsentanter fra Albis Plastic og fra de lokale kinesiske myndigheder i Changshu.

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

Albis Plastic satte for nylig en yderligere streg under, at virksomheden er til stede på den internationale scene, da Albis Plastic indviede et nyt produktionsanlæg i Changsu, Kina. I forvejen har virksomheden produktionsanlæg i Tyskland og England, samt en lang række kontorer i eksempelvis Danmark, Nordamerika og Fjernøsten.  

Det nye produktionsanlæg har en produktionskapacitet på 10.000 tons per år og for at sikre en høj produktkvalitet, så har Albis Plastic installeret præcis de samme maskiner, der bliver brugt på virksomhedens anlæg i Europa.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

 
Fabrikken blev indviet

Mere end 200 gæster deltog i indvielsesceremonien, og den røde ’snor’ blev klippet over af bl.a. Dr. Jörg Schottek (CEO) og repræsentanter fra de lokale myndigheder. I forbindelse med indvielsen fortalte virksomhedens topchef, Dr. Jörg Schottek, at opførelsen af produktionsanlægget var gået overraskende glat:

– At dette byggeprojekt var i stand til at blive gennemført på en stram deadline er absolut ingen selvfølge, men det er lykkedes på grund af et godt samarbejde med erhvervs- og udviklingsmyndighederne i Changshu.

På verdensplan har Albis Plastic 960 ansatte og en årlig omsætning på 753 millioner euro.