14. november er der Netværksdag – husk at tilmelde dig!

Ikke-kategoriseret

Fremtiden starter nu! Det er overskriften for årets Netværksdag, der sætter fokus, hvordan danske plastvirksomheder kan forberede sig bedst muligt på den fremtid, der kommer, før end vi aner. Sidste tilmeldingsdato er mandag den 11. november.

Del:

På Plastindustriens årlige Netværksdag den 14. november, kigger vi i krystalkuglen og stiller skarpt på fremtiden – både på kort og på lang sigt.

 

Tilmeld dig her!

Download invitation:

Invitation

Hvornår: 

Den 14. november 2013, kl. 12 – 22

 

Kl. 12 – 13: Frokost

Kl. 13 – 17: Indlæg og workshops

Herefter uformelt netværk og middag.

 

Om formiddagen:

11 – 12: Årsmøde i Sprøjtestøbesektionen

10.30 – 12: Årsmøde Sektionen for Ekstrudering og Termoformning

 

Pris: 

Temadag: 800 kr.

Middag: 600 kr.

 

Hvor: 

Hindsgavl Slot, Hindsgavl Alle 7, 5500 Middelfart

 

Overskriften for dagen er derfor også meget passende: Fremtiden starter nu! Netværksdagen byder på en række forskellige temaer:Vores succes som plastvirksomheder er i høj grad afhængig af at vide, hvad fremtiden bringer.

3D-print – en ny industriel revolution?

David Bue Pedersen, ph.d., DTU

3D-print spås at blive den nye industrielle revolution– hvad kan det komme til at betyde for din virksomhed? Udviklingen indenfor 3D-print går stærkt, og der vil åbne sig helt nye forretningsmuligheder, men selvfølgelig også være risiko for at blive overhalet indenom. Hør om status netop nu, udviklingen og de fantastiske perspektiver. David Bue Pedersen er en af Danmarks førende eksperter på området.

Fremtidens plastvirksomhed

John Johansen, professor, AAU 

John Johansen er medforfatter af rapporten ’Dansk produktion i globale vædikæder” fra 2013 – en analyse hvor mange plastvirksomheder indgår. Han vil fortælle om dansk produktion i et fremtidsperspektiv på 5-8 år. Vi er i den grad en del af globaliseringen, og mange har vist en stærk omstillingsevne. Men hvad er fremtidens krav til at blive en attraktiv leverandør, og hvilke konkrete muligheder er der for de danske produktionsvirksomheder og underleverandører? 

 

Resultatløn

Steen Nielsen, underdirektør i DI

Hvordan skaber lønsystemer og resultatløn markante forbedringer i produktiviteten? 

Generationsskifte – hvordan og hvornår?

Hans Henrik Bonde Eriksen, senior tax partner, KPMG

Mange af vore medlemsvirksomheder står over for et generationsskifte, og det er et kompliceret område. Hvordan gribes nye ejerformer an, hvordan er mulighederne, og hvordan planlægges skiftet? Nye ejerformer i en virksomhed sker ikke nødvendigvis i forbindelse med en pensionering. Det kan ske både frivilligt og ufrivilligt tidligere, og planerne skal derfor ligge parate i god tid. 

Nuværende og fremtidige finansielle krav

Niels Thorslund, områdedirektør, Nordea

Bliv klogere på bankreglernes betydning for plastvirksomhederne og de nuværende og fremtidige finansielle krav.

Netværk netværk netværk!

Sidste men ikke mindst så er en ikke uvæsentlig værdi ved Netværksdagen selve netværket mellem branchens og foreningens medlemmer. Mød kolleger samt eksisterende og nye kunder og leverandører, del erfaringer og skab nye kontakter. Netværk skaber værdi for alle.

 

###REKLAME###